Dansk deltagelse i World Supersport næste weekend - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk deltagelse i World Supersport næste weekend

Ung dansker imponerer i WSSP
Steffen Olesen
13/09-2021 kl. 09:33

Hvis du er vild med motorsport på to hjul, og bliver ekstra begejstret når der er dansk deltagelse, så må du endelig rydde kalenderen i næste weekend.
For i de dage er det nemlig en rigtig god ide, at tune fjernsynet ind på næste afdeling af WSBK, der afvikles på Circuit de Barcelona Catalunya 17. – 19. September.
Med danske deltagelse i Supersport klassen.

Tæt kamp
Det bliver rigtig spændende at se WSBK kørerne give den gas i næste weekend, hvor Toprak Razgatlioglu som sejrede i Frankrig i øjeblikket er klassens førende med 370 point foran den regerende WSBK champ Jonathan Rea med 363 point.

Ung dansker imponerer
Men i den kommende weekend er der også en særlig grund til at følge Supersport klassen, hvor danskeren deltager på yderst konkurrencedygtigt materiel.
Det er blot Simon Jespersens anden deltagelse i WSSP klassen.
Men den unge dansker som også deltager i det spanske mesterskab med stor succes, imponerede alle ved WSBK Pirelli Navarra Round 20. – 22. August, da han afløste den skadede Hannes Soomer hos Kallio Racing.
Simon sikrede sig en 8. plads i løb 1, hvor han på et tidspunkt under løbet lå på tredjepladsen, og en 9. plads i løb 2, hvor han åbnede ballet med at tage føringen ved løbets start.

Afløser Supersport klassens førende
20-årige Simon Jespersen imponerede ved den lejlighed omgivelserne i så høj grad, at han i den kommende weekend afløser WSSP klassens førende Dominique Aegerter hos Ten Kate Racing Yamaha.
Simon Jespersen har faktisk gjort sig så bemærket, at danskerens deltagelse i den kommende weekends WSSP løb har fået spalteplads på WSBK’s hjemmeside, og både WSBK og Ten Kate Racing har ligeledes offentliggjort danskerens deltagelse i den kommende weekends WSSP race på sociale medier.

Nogle af os har desværre ikke mulighed for et hurtigt smut til Catalunya i den kommende weekend.
Men du kan bide dig selv i øret på, at fjerneren her på matriklen begge dage er reserveret til roadracing.
Og i den kommende weekend bliver World Supersport klassen fulgt med større interesse end Superbike.
Nogle af vores læsere husker måske dengang danske Robin Harms kæmpede indædt om de forreste placeringer på Philip Island i WSSP klassen.
Det var underholdning i verdensklasse, og vi krydser fingre for, at talentfulde Simon Jespersen formår at sætte et solidt aftryk i den kommende weekends WSSP race.
Og vi ville slet ikke være kede af, hvis det lykkes Simon Jespersen at sikre sig et permanent sæde i WSSP.

For dem som har lyst, er det muligt at følge Simon Jespersen på sociale medier, hvor man selvfølgelig er velkommen til at anerkende indsatsen samt yde lidt opbakning.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start