Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dakar Rally 2021 er i gang

Mange muligheder for at følge med

Nicolaus Johansen
07/01-2021 kl. 13:30

Årets udgave af det sagnomspundne Paris – Dakar, som nu blot hedder Dakar Rally, er i fuld sving. Løbet som kom til verden i 1979 betragtes af mange som det ultimative inden for off-road kørsel.

Der er absolut heller ingen tvivl om, at det er et knaldhårdt løb, der gennem årene har det kostet adskillelige deltagere livet. I fjord omkom både hollandske Edwin Strawer og den 40-årige portugiser Paolo Goncalves. Den slags begivenheder påvirker alle omkring løbet, og 8. etape blev også aflyst i 2020.

Heldigvis er Dakar Rally også forbundet med meget andet end triste episoder. Sidste år kunne amerikaneren Ricky Brabec række hænderne i vejret af glæde, da han vandt løbet på en Honda, og dermed satte en stopper for KTM’s uafbrudte sejrsrække fra 2001 til og med 2019.

Ricky Brabec på vej med sejren i 2020

Om Brabec og Honda kan gentage successen bliver spændende at følge, og der er mange muligheder for holde øje med begivenhederne i årets rally.

Følg med på app
Dagene hvor gammeldags nationalt flow-TV var måden du kunne følge med i Rallyet, i hvert fald for Danmarks og mange andre landes vedkommende, er ovre. Det begrædes af nogle, hvor andre ikke savner det, og er glade for at de kan følge med hvor og hvornår de vil.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder