Corona kræver endnu et offer - MotoGP kalender ændret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Corona kræver endnu et offer

MotoGP kalenderen kraftigt revideret
Steffen Olesen
11/03-2020 kl. 07:05

Er du en af de danske statsborgere, der uheldigvis må i karantæne på grund af smittefare, så havde det været lidt fedt, hvis en del af tiden kunne fordrives med at se MotoGP på flimmeren.

Men det må du desværre skyde en hvid pil efter foreløbig, for sæsonens første MotoGP løb i Qatar blev nemlig aflyst, og den triste nyhed blev kort tid efter fulgt op af endnu en aflysning, da det thailandske Grand Prix mindre end et døgn senere også blev aflyst, og nu ser vi det tredje offer for Corona virus i den tohjulede motorsports kongeklasse MotoGP.

FIM, IRTA og Dorna bekendtgjorde nemlig i går, at Red Bull Grand Prix of the Americas – der i følge den officielle MotoGP kalender skulle afvikles d. 3.-5. April – heller ikke bliver til noget i denne omgang, men i stedet flyttes til d. 13.-15. November.

Det medfører i praksis, at vi lige så godt kan skrotte den oprindelige officielle MotoGP kalender, og løbende holde os opdateret på hvornår løbene køres… hvis der da nogensinde bliver taget hul på 2020 MotoGP sæsonen.

Det giver efterhånden ikke meget mening at strikke en revideret 2020 MotoGP kalender sammen, når aflysningerne triller ind i raskere tempo, end kørerne kunne passere målstregen. Men vi følger naturligvis udviklingen, og holder dig løbende opdateret på situationen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start