24 kørere og 14 nationaliteter kæmper om titlen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

24 kørere og 14 nationaliteter kæmper om titlen

Her finder du deltagerlisten for World Superbike 2022
Steffen F. Olesen
27/01-2022 kl. 10:05

Forberedelserne til endnu en hæsblæsende omgang World Superbike er i fuld gang, og som en del af arbejdet har samtlige teams skulle placere en kører i deres sæder.
Det er næsten lykkedes for alle, og en liste over de 24 pladser er netop frigivet, så spændte fans verden over har en mulighed for selv at forberede sig på sæsonens kampe.

Jonathan Rea mister nummerpladen
Selvom Toprak Razgatlioglu sidste år indrømmede, at det ikke er nemt at holde samme tempo som den mangedobbelt verdensmester Jonathan Rea, så endte 2021 alligevel med, at Jonathan Rea måtte lade kronen gå videre.
Og som om det ikke var nok, så har Toprak Razgatlioglu også bekræftet, at han i 2022 ønsker at skifte sit sædvanlige startnummer ud med #1, og derved må Rea altså finde de gamle klistermærker frem igen.

Ændringer hos BMW, Honda og Ducati
Hos BMW byder man i denne sæson velkommen til to yderst erfarne herrer, da Scott Redding og Michael Van Der Mark vil parkere et par BMW M 1000 RR side om side i pitgaragen.
En ret velkørende maskine hvis du spørger os!

Hos Honda ryster man posen og siger goddag til to nye ansigter. Her har man nemlig hentet Iker lecuona og Xavi Vierge fra MotoGP og Moto2, og de to smider benene over et par svingglade Honda CBR1000RR-R i jagten på podieplaceringer.
Alvaro Bautista trækker igen i Aruba.it læderet for at se, om han kan genskabe succesen fra da han først kørte for teamet i 2019. Sammen med Bautista på Ducati holdet kommer vi til at se Michael Ruben Rinaldi, og de begge vil naturligvis få udleveret den knivskarpe Ducati Panigale V4R som våben.

Ikke alle pladser er besat
Udover ovenstående kendte hoveder er der også en stribe nye kørere og teams på listen, som du finder herunder.
I stedet for sidste sæsons 12 repræsenterede nationaliteter, vil der i 2022 være kørere fra 14 forskellige lande, men som du kan se, så mangler TPR Team Pedercini Racing stadig at melde ud, hvem der skal føre deres Kawasaki ZX10-RR mod målstregen.

Efter at have fornøjet os med den gadeorienterede ZX-10’er på både gade og FDM Jyllandsringen må vi bare sige, at hvem end der kommer til at sidde i sadlen hos TPR, bestemt har noget at glæde sig til. For hold nu op, hvor kører den bare svedent godt!


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start