Konkurrence: Vind en Airoh Commander i valgfri farve - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Konkurrence: Vind en Airoh Commander i valgfri farve

Vind en super cool styrthjelm fra Airoh til en værdi af 3.195 dkk.
Steffen F. Olesen
12/12-2021 kl. 07:00

Konkurrencen er slut

Tillykke til Josephine W. fra Lyngby


Den første sne har for alvor ramt dele af Danmark, og det giver anledning til, at langt de fleste motorcyklister vælger at tage bilen på arbejde fremfor motorcyklen.
Det betyder for rigtig mange, at glæden ved at springe i sadlen og give den gas sættes på pause.
Men som vi nævnte i Kawasaki konkurrencen i starten af indeværende måned, betyder det ikke nødvendigvis, at interessen for motorcykler og lækkert tilbehør samt udstyr nødvendigvis er tvunget i vinterhi… Motorcykler er verdens fedeste hobby uanset årstid!
For at holde dampen oppe fortsætter vi i samarbejde med en stribe af landets importører og forhandlere med, at forkæle MagaCin’s abonnenter.

Tillykke til Lasse fra Aabybro
Og da den lækre merchandise-taske fra Kawasaki Danmark inklusive dekorative kugler til juletræet for kort tid tiden blev skudt afsted til Lasse fra Aabybro, er det på tide at tage hul på endnu en konkurrence med en overdrevent lækker præmie.

Duell sørger for sikkerhed og stil
I år har MagaCin blandt andet testet både blødt tøj til hele året og to sæt luftige sommerhandsker fra virksomheden Duell.
Efterfølgende har Duell’s danske Sales Manager Claus Behn gavmildt besluttet, at sætte en Airoh Commander styrthjelm i valgfri farve (på nær carbon) på højkant.

Fed julegave
Konkurrencen slutter d. 24. December hvor vinderen udtrækkes. Så vinderen kan altså se frem til en ekstra lækker julegave i form af en fed Styrthjelm fra Airoh, for vinderen modtager besked samme dag.

Dækker alle stilarter
Airoh Commander er en kombination af det bedste design og den bedste teknologi fra Airoh.
Det innovative design gør det muligt at tilpasse hjelmen til flere stilarter og derved dække næsten ethvert behov.
Som du kan se på billedet over artiklen, er det ret tydeligt, at der er tænkt i retning af det stadig voksende adventure-segment.
Og er man hardcore offroad kører, så kan visiret afmonteres i et snuptag, så der er god plads til en cross brille.

Men hvis du er typen som foretrækker at færdes med fast grund under poterne som på landevejen eller urbane miljøer, så er Airoh Commander skam også med på den leg.
Skyggen kan nemlig ret nemt afmonteres, og så står du med en super moderne fighter-hjelm, som ser ret skarp ud.

Uanset hvilken af de tre ovenstående stilarter du er til, så sørger Airoh for, at der er rig mulighed for at dokumentere dine eventyr på video.
I kassen som også indeholder både pinlock og vind deflector finder du nemlig også to stk. action cam mounts, som letter projektet med at skyde billeder og video uanset om vejen er jævn eller knoldet.

Hertil byder hjelmen på features som, dobbelt-D lukning, gode ventilationsmuligheder, ekstra bredt visir som er både ridsefast og UV resistent, og et udtageligt interiør som er nemt at rengøre.

Hvordan vinder jeg den?
Det er egentlig ganske simpelt..! For at blive en del af puljen hvor der trækkes en tilfældig vinder, skal du blot klikke på nedenstående knap som vil sende dig videre til dit mail program, og her udfylder du ganske enkelt alle felter. (Konkurrencen er slut, og knappen er fjernet)

I et af felterne skal du svare på, hvor mange forskellige designs/farver Airoh Commander kan leveres i. Og vi har endda lette arbejdet for dig.
I stedet for at du selv skal gennemtrawle internettet efter information, kan du nemlig bare benytte nedenstående link til Duell’s hjemmeside:
https://www.duell.se/en/sokresultat?preset=0&value=Airoh%20Commander#!/orderby:price/orderway:desc/

Konkurrencen er forbeholdt vores abonnenter, og ved tilmelding skriver du IKKE under på noget med småt, og vi fylder IKKE din spam-mappe med ligegyldige mails.
Du kan købe abonnement via linket her.

Vilkår og betingelser

 • Konkurrencen er udelukkende for abonnenter på MagaCin.dk.
 • Præmien består af en Airoh Commander styrthjelm i valgfrit design på nær carbon.
 • Den samlede værdi er 3.195 – 3.395 dkk.
 • Det er ikke muligt at ombytte præmien til anden vare eller kontanter.
 • Duell sender præmien direkte til vinderens adresse medmindre andet er aftalt.
 • Vinderen trækkes tilfældigt blandt deltagerne d. 24. december 2021, og kontaktes pr. tlf. eller mail.
 • Vinderens navn offentliggøres i denne artikel så snart konkurrencen er afsluttet.
 • Så snart konkurrencen er afsluttet sletter MagaCin alle deltagernes tilmeldinger, og derved også samtlige personlige oplysninger oplyst i forbindelse med tilmeldingen, på nær vinderens navn.
 • Vinderen sættes i direkte kontakt med Claus fra Duell, og sammen finder i frem til hvilken størrelse og farve der ønskes.
  Herefter bestiller Claus den ønskede hjelm hvis den ikke er på lager, og der må i dette tilfælde påregnes leveringstid.

Som abonnent på MagaCin.dk får du, udover adgang til konkurrencer og en række andre fordele, også ubegrænset adgang alle nyheder, videoer og tests på Danmarks hurtigste MC-medie

Del med en ven

En person snakker om “Konkurrence: Vind en Airoh Commander i valgfri farve

Skriv et svar

Giver børn en ny start