Konkurrence: Vind fede Kawasaki præmier - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Konkurrence: Vind fede Kawasaki præmier

Vind fedt Kawasaki grej til en samlet værdi af 1.458 dkk. - 𝗞𝗼𝗻𝗸𝘂𝗿𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲𝗻 𝗲𝗿 𝘀𝗹𝘂𝘁
Steffen F. Olesen
29/11-2021 kl. 11:57

Konkurrencen er slut

Tillykke til Lasse B. Mogensen


De danske meteorologer er så småt begyndt at true med kulde og sne, og det betyder for mange, at følgesvenden opstaldes de kommende måneder.
Men dét at cyklen parkeres betyder bestemt ikke, at passionen for motorcyklisme også skal sættes på pause, og på MagaCin.dk vil du det næste stykke tid kunne finde en stribe konkurrencer blandt de daglige nyheder, så du kan få lidt ekstra mc-krydder på tilværelsen.

Kawasaki sætter gang i julen
Under vores seneste besøg hos Kawasaki Danmark fik vi som vanligt en rigtig god snak om motorcykler, og dannede os de første indtryk af den nye Kawasaki Z650 RS. Men inden vi vendte snuden hjem, smed importøren en rygsæk fyldt med godter ind på bagsædet.

Den har du nu mulighed for at vinde, og det eneste du skal gøre er, at være abonnent på MagaCin og tilmelde dig via nedenstående knap. (Knappen er fjernet da konkurrencen er slut)

Konkurrencen er en gode for vor abonnenter, og ved tilmelding skriver du IKKE under på noget med småt, og vi fylder IKKE din spam-mappe med ligegyldige mails.
Som abonnent på MagaCin får du, udover adgang til konkurrencer og andre fordele, også ubegrænset adgang til alle artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie. Du kan købe abonnement via linket her.

Vilkår og betingelser

  • Konkurrencen er udelukkende for abonnenter på MagaCin.dk.
  • Præmien består af en kraftig Kawasaki rygsæk, to Kawasaki kuglepenne, Kawasaki ørepropper m. hylster, et Kawasaki vægur, en Kawasaki kasket, en Kawasaki hue, en Kawasaki nøglering, et Kawasaki termokrus og fire Kawasaki julekugler.
  • Den samlede værdi er 1.458 dkk.
  • Det er ikke muligt at ombytte præmien til anden vare eller kontanter.
  • MagaCin sender præmien direkte til vinderens adresse medmindre andet er aftalt.
  • Vinderen trækkes tilfældigt blandt deltagerne d. 6. december 2021, og kontaktes pr. tlf. eller mail.
  • Vinderens navn offentliggøres i denne artikel så snart konkurrencen er afsluttet.
  • Så snart konkurrencen er afsluttet sletter MagaCin alle deltagernes tilmeldinger, og derved også samtlige personlige oplysninger oplyst i forbindelse med tilmeldingen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start