Billeder af Royal Enfield Himalayan 450 lækket - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billeder af Royal Enfield Himalayan 450 lækket

Nye billeder af Royal Enfield Himalayan 450 har fundet vej til det store internet.
Steffen F. Olesen
31/08-2023 kl. 09:08

Spekulationer om en opdateret og kraftigere eventyrer fra Royal Enfield har floreret i efterhånden nogen tid, og langt hen ad vejen har vi kun ud fra små videoklip og enkelte billeder af modellen på offentlig vej kunnet gætte på, hvad den nye Himalayan har at byde på.

De første afslørende billeder dukkede op for blot to og en halv måned siden, og blev efter en måneds tid suppleret af en video, hvor indiske CS Santosh gav modellen en over nakken på løst underlag.

Det var dog billeder og video, som ikke for alvor lod os komme helt tæt på modellen, men nu har udenlandske kollegaer netop offentliggjort en stribe billeder, som tilsyneladende har sneget sig ud fra Royal Enfields allerhelligste lokaler. Og derved er det nu, for første gang, muligt for de der måtte være nysgerrig på modellen, at dykke lidt dybere ned i detaljerne.

Afslørende billeder
Godt nok følger der ikke tekniske specifikationer med billederne, som du blandt andet kan finde via Instagram opslaget nedenfor, men de bekræfter dog, at den nye 450 kubikker – som forventeligt leverer omkring 40 heste – er en enstamper af den vandkølede slags… nøjagtig som forventet.

Ydermere giver billederne et noget klarere udsyn til ting som nye former, opgraderet stelkonstruktion, USD-forgaffel, fuld LED-lygteføring og en noget mere moderne instrumentering end der er at finde på mange af producentens andre modeller.

Nært forestående præsentation
Om det er producenten selv der har ladet billederne slippe ud, eller om en medarbejder simpelthen bare ikke kunne holde på “hemmeligheden” længere, diskuteres vidt og bredt. Men det får vi nok aldrig svar på.

Modellen præsenteres efter planen officielt omkring d. 1. november, og vi forventer bestemt også at Royal Enfield stolt viser den måske mere kapable eventyrer frem på efterårets store mc-messe EICMA i Italien en lille uges tid efter.
Men indtil det arrangement løber af stablen, og MagaCin’s besætning flyver afsted for at kigge noget nærmere på modeller som denne, står det dig frit for, at dykke dybere ned i ovenstående billeder og danne dit eget indtryk af, om Royal Enfield Himalayan har fået den opgradering, som den nok i virkeligheden trængte til.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start