Ny Indian Raven undervejs - dokumentation lækket
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Indian Raven undervejs

Dokumentation lækket på internettet
Steffen Olesen
27/12-2018 kl. 07:00

Efterårets præsentation af 2019 nyhederne er knap fordøjet, inden informationer om kommende nye modeller opsnuses, eller begynder at sive til offentligheden.

Senest har den amerikanske motorcykelproducent Indian Motorcycles søgt om rettighed til navnet “Indian Raven” hos European Union Intellectual Property Office, hvilket er mere end rigeligt til at fyre op under gryden med rygter og spekulationer.

De oprindelige patentansøgningerne i forbindelse med den superfede Indian FTR 1200, kunne meget vel omfatte mere end blot en enkelt model, og det sætter her på redaktionen nogle tanker i gang.

Andre  motorcykelproducenter har benyttet navne på fugle i forbindelse med hurtige motorcykler – vi tænker blandt andet Blackbird og Hayabusa – så et gæt på en effektstærk model, lettet for vægt er måske ikke helt ved siden af?

Harley-Davidson har lovet os en opsigtsvækkende streetfighter i 2020

men præsenterede også ved EICMA den elektriske Live-Wire.

Vi ved fra bekendtgørelser fra Indian Motorcycles, at FTR 1200 er tiltænkt rollen som springbræt for andre modeller. Bliver Indian Raven en udfordrer til Harley-Davidsons kommende streetfighter, præsenterer Indian Motorcycles deres bud på en elektrisk motorcykel, eller finder producenten på noget helt andet?

Patentansøgningen for FTR 1200 kan omfatte flere modeller

Dit gæt er lige så godt som vores, men en ting burde ligge helt fast.

Når Indian Motorcycles gør sig ulejligheden med bureaukratiske besværligheder, så er det nok fordi man vil bruge navnet.

Rygtebørsen vedrørende kommende modeller fra de forskellige producenter er allerede begyndt at summe, og heldigvis går der sjældent røg af en brand uden der er ild i den.

Vi snuser naturligvis videre på rygtebørsen, og står klar til at bringe håndfaste facts straks de er tilgængelige.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start