Ny firecylindret 250'er fra Yamaha? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny firecylindret 250’er fra Yamaha?

Rygterne følges til dørs af hvisken i krogene om en firecylindret Honda CBR 250RR-R
Steffen Olesen
22/07-2020 kl. 05:00

Er der hold i rygtebørsens kraftigt tiltagende historier om en kommende firecylindret Yamaha YZF R25M?
Det ved vi ikke en dyt om, og det gør rygtesmedene desværre nok heller ikke med sikkerhed. Men fakta er, at rygterne i specielt MC medier i Asien er voldsomt tiltagende – samt ret insisterende – og rygtesmedene får nemt strikket argumenter sammen som giver mening.
For den nye rappe firecylindrede Kawasaki ZX 25R – som blev officielt lanceret i denne måned – har vist sig at være et gigantisk hit ikke mindst i medierne, hvor modellen diplomatisk udtrykt har vakt ret stor opmærksomhed.
Så derfor giver det måske meget god mening, at andre motorcykelproducenter – som eksempelvis Yamaha – følger trop med en potent firecylindret 250’er, der ifølge rygtebørsen skulle være navngivet Yamaha YZF R25M.
Og der viser sig faktisk fra tid til anden at være hold i rygterne.

Rygterne blev til virkelighed
Husk nu på, at de første rygter om den firecylindrede Kawasaki ZX 25R poppede op helt tilbage i 2014, og at modellen i dag er en realitet.
En superskarp ny firecylindret baby-Ninja, som Kawasaki Motor Indonesia har benyttet enhver tænkelig lejlighed til at promovere. Se bare den følgende ret friske on-board video opslået på sociale medier, hvor baby-Ninja’en får lov til at strække ben og skrige af sine lungers fulde kraft ned ad langsiden på racerbane.

Official top speed Ninja ZX-25R achieved!

Slået op af Kawasaki Motor IndonesiaFredag den 17. juli 2020

Her på redaktionen er vi lige som alle andre medier ret begejstrede for Kawasaki ZX 25R, og de mange videoer som Kawasaki Motor Indonesia gavmildt har delt på sociale medier, er utroligt populært tidsfordriv.
Det bliver interessant at følge, om modellen går hen og bliver lige så populær blandt forbrugerne. Og skulle Kawasaki ZX 25R blive en mega sællert, så kan man ikke fortænke Yamaha i at springe med på vognen.

Det kunne være SÅ fedt
Det kunne da være lidt fedt, hvis alle de større motorcykelproducenter fik en potent firecylindret 250’er racer i modelprogrammet.
Men husk nu på, at det foreløbig bare er rygtebørsen, som er ved at koge over vedr. en kommende firecylindret 250’er Yamaha, og der er som altid blus under kedlerne på rygtebørsen.
Vi afventer i spænding, om de seneste rygter vedr. en kommende firecylindret Honda CBR 250RR-R bliver lige så insisterende, som rygterne om en ny firecylindret Yamaha YZF R25M.

Man har vel lov at håbe.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start