Royal Enfield 2024 priser - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Royal Enfield 2024 priser

Her er et overblik over priserne for Royal Enfield modelprogrammet i 2024.
Steffen F. Olesen
15/12-2023 kl. 09:40

Forud for efterårets store motorcykel messe i Italien var der som vanligt fyret godt og grundigt op under kedlen på rygtebørsen, og snakken gik på en helt masse modeller som man på baggrund af spionbilleder og dokumenter forventede, ville blive præsenteret som 2024-modeller i de enorme haller i Fiera Milano.

Nogle fik vi at se, andre dukkede ikke op, og helt tredje modeller listede sig ind på udstillingen uden varsel.
Sådan gik det også på Royal Enfields stand, der ligesom foregående år stod øverst på listen over førstedagens pressepræsentationer.

En nyhed, en udebliver og en overraskelse
De som følger lidt med i “det nyligt genopståede” indiske mærke vil vide, at der forud EICMA blev snakket en hel del om en ny eventyrer, der på trods af at dele navn med forgængeren og faktisk også ligner den en hel del, er noget helt andet end den MagaCin testede tilbage i 2018.

Og umiddelbart inden MagaCin hoppede på flyveren for at vende snuden mod Italien afslørede producenten nyheden, som i sin seneste inkarnation blandt andet har fået flere heste, et ekstra gear og mere elektronik; alt sammen noget som vi manglede på den første udgave.

Har du fulgt lidt med i snakken om den nye Himalayan – som starter ved 70.999 danske kroner – opdagede du måske også, at der sideløbende blev opsnappet nyheder omkring en endelig version af den konceptcykel vi så på selv samme messe for et par år siden. Men hvor meget en gæst på messen end måtte lede efter den nye 650’er med efternavnet Shotgun, var den ingen steder at finde.

For som du for nyligt kunne læse i artiklen, Royal Enfield Shotgun 650 afsløret i Indien, så bliver modellen først sat i produktion til januar, og selvom modellen i forgårs blev lanceret i Los Angeles, så bliver den først tilgængelig i Europa i midten af januar, hvor de danske priser også bliver offentliggjort.

Men selvom vi ikke fik modellen Royal Enfield selv beskriver som en formskiftende mutant at se på EICMA, så havde producenten alligevel et ekstra es i ærmet, da de fremviste deres elektriske bud på en eventyrer.

Et projekt der – som du kan se i videoen der er linket til ovenfor – tilsyneladende har lange udsigter til en plads i produktionslinjen, men som bekræfter de mange rygter der siger, at Royal Enfield også dypper tæerne i “den grønne omstilling”.

Et overblik
Som det fremgår af nedenstående prisliste, bliver man ikke just ruineret af at erhverve sig en Royal Enfield i 2024. Og den danske importør er med egne ord ganske positiv over de tal lommeregneren viste ved udregningen af de seneste priser, hvor Royal Enfield HNTR 350 er billigst med en pris der lyder 55.999,- og den store Meteor som udgangspunkt kun lige sniger sig over 100 af de lange.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start