Ny abonnementsfordel: Rabat på affjedring hos Pitboxen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny abonnementsfordel: Rabat på affjedring hos Pitboxen

MagaCin har indgået en rabataftale med Pitboxen i Haverslev, som fremadrettet vil give skiftende rabatter til de med et 3 eller 6 måneders abonnement på MagaCin.dk
Steffen F. Olesen
09/06-2023 kl. 10:21

Som den trofaste læser måske ved, så har redaktørens efterhånden aldrende Suzuki GSF 650 gennem de sidste par år gennemgået en stribe operationer, som omfatter alt lige fra montering af en næsten vedligeholdelsesfri kæde og en til modellen specialfremstillet forreste affjedring, til et komplet udstødningssystem fra Arrow og en finjustering af motorstyringen.
Alt sammen – bortset fra kæden – er sket med hjælp fra Poul, som er indehaver af Pitboxen i Haverslev, og som nu er kommet på listen over fordele for abonnenter på MagaCin.dk.

Lidt om Poul og Pitboxen
Poul er motorcykelmand helt ind i knoglerne.
Han startede i 1991 med at køre Road Racing i en alder af blot 11 år på en Yamaha YSR80, og avancerede gennem årene til 125cc, 250cc samt sidevognsræs, og var bestemt ikke feltets sløveste rytter.
Herfra videre op i Superbike klassen, hvor han fortsatte med at køre ræs frem til 2007, da en skade i foden satte en stopper for festen.

Gennem hele sin rejse forsøgte han med hjælp fra “motorsportens vismænd” at optimere de motorcykler han kørte på, således at de ydede bedst muligt på flest mulige punkter.
Det resulterede i, at Poul kunne stoppe en hel del motorcykelmekanisk og teoretisk erfaring ned i sin personlige rygsæk, og da en maskinarbejderuddannelse også blev en del rygsækkens indhold var det kun naturligt, at Poul for fem år siden startede egen virksomhed, for at dele ud af sine erfaringer.

Pitboxen bestræber sig på at levere produkter til kunderne som giver den absolut bedste value for money, men uden at gå på kompromis med kvaliteten på produkter og arbejdsgang.
Så Poul har, på baggrund af de mange års erfaring, håndplukket varerne der ligger på hylderne ud fra en vurdering om, at de på sin egen måde kan noget unikt, eller på anden måde bidrage med en “AHA oplevelse”.

Derfor finder du ikke nødvendigvis det samme udvalg hos Pitboxen som hos mange andre. For det overordnede mål er nemlig, at virksomheden ikke bare skal sælge “noget”, men derimod levere det helt rigtige produkt, som imødekommer kundens ønsker og behov.

Skiftende rabatter
Som tidligere nævnt har Pitboxen indgået en rabataftale med MagaCin, og den gælder de som har et 3 eller 6 måneders abonnement.

Således kan abonnenter nu få 10% rabat på Bitubo affjedringskomponenter hos Pitboxen i Haverslev, og 15% rabat på montering samt opsætning af samme.

Bemærk: Tilbuddet gælder ikke ved bestilling på Pitboxens hjemmeside, men skal derimod ske pr. telefon, mail eller på adressen.

Men der er mere til historien…
Rabataftalen med Pitboxen ændres nemlig løbende, og kan omhandle alt lige fra ekstraudstyr og værkstedstimer til effektmåling på rullefelt og motoroptimering.
For som du nok allerede har fået et indtryk af, så er Poul en mand af mange talenter når vi snakker optimering af motorcykler, og planen er at flest mulige abonnenter skal få gavn af denne aftale.

Du kan holde dig opdateret på den seneste rabataftale med Pitboxen i artiklen Abonnementsfordele på MagaCin.

I artiklen der er linket til ovenfor, kan du se en lille video af redaktørens Suzuki GSF 650, som i sommeren 2021 blev forkælet med en Bitubo bagdæmper leveret af Pitboxen.

Se eventuelt også Del 6 via linket her, hvor Carsten og Steffen gennemgår de mange opgraderinger, som har gjort redaktørens motorcykel til Danmarks nok mest velkørende Bandit.

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

3 personer snakker om “Ny abonnementsfordel: Rabat på affjedring hos Pitboxen

    1. Sådan er det lige nu, men som du kan læse i artiklen, så bliver tilbuddet løbende udskiftet i håb om, at det kan komme flest mulige abonnenter til gode😊

  1. Det ku’ da være jeg endelig skulle få taget mig sammen og forhørt mig om muligheden for at få gjort noget ved min slatne forgaffel.. (..som man siger! 🙂

    ..venter lige til at vi kommer hjem fra Assen … *host* fik-jeg-nævnt-at-jeg-skal-til-MotoGP *host*

Skriv et svar

Giver børn en ny start