Nåede din julegave ikke frem - find forklaringen her
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nåede din julegave ikke frem?

Find forklaringen her
Steffen Olesen
28/12-2018 kl. 20:32

Nogle er triste, imens andre drager et lettelsens suk over at julen er slut.

Tilhører du den triste gruppe, så skyldes det måske at du ikke fik den julegave du havde forventet eller ønskede dig, ganske enkelt fordi pakken ikke nåede frem i tide.

Når pakkerne ikke rettidigt frem, er der en udbredt tendens til at klandre postvæsenet. Lidt uretfærdigt måske, når alle ved at julegaverne leveres gennem skorstenen af Julemanden personligt.

De fleste tror stadig at Julemanden farer henover himlen i en kane som er proppet til randen med pakker, og at fremdriften klares med et forspand af flyvende rensdyr.

Vås, vås… siger vi bare.

De indviede ved at Julemanden i nogen tid har været tidssvarende opgraderet, og anvender lige som andre distributører forbrændingsmotor til pakketransporten.

Men du ved også selv som erfaren motorcyklist, at noget kan gå galt når man begiver sig på langtur, hvor det værste nok er motorhavari.

Ca. 45 sekunder inde i videoen herunder, kan du se hvorfor din julegave ikke nåede frem.

I Julemandens tilfælde gik det altså så galt, at han forståeligt nok helt har droppet motoriseret transport. Julemanden er gået i gang med at klargøre den støvede kane og fodre rensdyrene, så fragten af julegaver fremover kan foregå i traditionel old-school stil.

Julegaverne bør altså nå frem i tide næste år, og vi iler naturligvis med fremragende ideer til næste års ønskeseddel.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start