MagaCin udvider til nye medier - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin udvider til nye medier

Nu er det endnu nemmere at holde dig opdateret
Steffen F. Olesen
18/04-2021 kl. 06:00

Her på redaktionen har vi altid vægtet højt, at kunne levere nyheder til læserne hurtigst muligt, og for at gøre det endnu nemmere at holde sig opdateret, smider vi også disse på vores Facebook side – men nu tager vi skridtet videre.

De seneste par måneder har du måske lagt mærke til en lille fugl i bunden af MagaCin.dk; det er vores helt egen lille Twitter-fugl.
Målet med også at smide nyheder, tests og skøre videoer på Twitter er ganske enkelt:
Vi ønsker at gøre det så nemt for vor læsere som muligt, at holde sig opdateret.

Følger du os på Twitter kan du med fordel tilmelde dig notifikationer, således at du får et bip på telefonen så snart der er nyt.

Folkene bag MagaCin er helt almindelige dødelige mennesker med en kæmpe passion for motorcykler, og derfor sker der alt muligt mystisk når kameraet er slukket; ting som du ikke ser her på siden, men måske fremover dukker op andre steder.
Det kunne også være, at du er interesseret i at få et indblik i hvilke modeller vi er i gang med at teste allerede inden de ofentliggøres her på siden, og det kan du faktisk også få nu.

Måske er vi håbløst bagud, det ved vi ikke, men under alle omstændigheder kan vi fortælle, at MagaCin nu også er at finde på Instagram.
På vores Instagram profil vil du fremover kunne finde alle mulige former for motorcykelrelateret indhold som billeder, videoer, teasers, afstemninger og meget mere.

Her har du også mulighed for, at få en tur bag scenen.
På vores Instagram profil vil vi bestræbe os på, at afsløre lidt af det der sker bag kameraet, men også give dig et indblik i hvilke modeller vi er i gang med at teste.


Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start