KTM, Husqvarna og GASGAS Mobility Service - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM, Husqvarna og GASGAS Mobility Service

Servicenetværk for ejere af KTM, Husqvarna og GASGAS motorcykler står klar til assistance døgnet rundt 365 dage om året.
CO
06/03-2023 kl. 14:01

Indrømmet… Billedet over artiklen stammer hverken fra en KTM, en Husqvarna eller en GASGAS, men er blot en illustration af et irriterende problem, man kan risikere at rende ind i under køreturen.

Selv om nogle af måske lige skal igennem en kortere periode med et drys sne, så står foråret for døren, og mange af os ser frem til at få spolet nogle kilometer på tælleren.
Nogle hygger sig med at trille rundt inden for landets grænser, imens andre drager på længere rejser.

Men uanset hvor turen går hen, så indtræffer der nogle gange små uheld, som sætter en midlertidig stopper for turen.
Som dengang undertegnede skribent havde et Havari undervejs til MotoGP, hvor problemet imidlertid ikke var værre end, at motorcyklen med lidt forsigtighed kunne køres på værksted.

Lidt mere problematisk
Som du kan se på ovenstående billede, så det noget anderledes ud dengang denne skribents bagdæk begyndte at opføre sig lidt underligt ved +200 km/t på den tyske Autobahn på turen hjemover fra et arrangement i udlandet, hvor kontakt til SOS efterfølgende blev etableret telefonisk fra vejsiden.

Problemet kunne nemlig ikke løses med den lille gummiprop, som du kan læse mere om i Punkteret på ferieturen?
Det blev derimod til en langstrakt kompleks affære med utallige telefonopkald, seriøst ringe aktion fra kaskoforsikringens inkluderede vejhjælp, timers ventetid, og i sidste ende en helt anden privat arrangeret løsning, hvor fruen, for at gøre en lang historie kort, satte kursen sydover i kassebilen.

Men havde man i det tilfælde kørt enten KTM, Husqvarna eller GASGAS, så havde situationen nok været noget anderledes.

KTM, Husqvarna og GASGAS Mobility Service
Mange ejere er KTM, Husqvarna og GASGAS motorcykler er nemlig så heldigt stillet, at de er omfattet af Pierer Group’s Mobility Service (KTMHusqvarnaGASGAS), som er et servicenetværk drevet sammen med mobilitetspartneren ARC Europe, hvor man i en uheldig situation eksempelvis tilbydes reparation på stedet eller bugsering, der er mulighed for at få stillet et erstatningskøretøj til rådighed, det er muligt at få dækket udgifter til overnatning og meget andet.

Og det bedste er, at Mobility Service står klar til at assistere døgnet rundt alle årets 365 dage.
Ikke blot i Danmark, men i hele Europa.
International kontakt via telefon: +45 72171396

Se den indlejrede PDF med uddybende beskrivelse af KTM’s Mobility Service i et lidt mærkeligt format nedenfor.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

I PDF’en herover kan du læse, at servicen dækker blandt andet motorskade, hærværk, ved forsøg på tyveri samt brand, og at både fører og en eventuel passager er omfattet af ydelserne.

Derudover beskrives det, at der er en omfattende såkaldt nøgleservice, som kan benyttes, hvis nøglen til motorcyklen mistes/stjæles/ødelægges, at der er en vis godtgørelse for transport til autoriseret KTM-forhandler, udlejningsfirma, hotel, station, lufthavn osv.

I PDF’en findes blandt meget andet også et afsnit om eventuel fortsættelse af turen, der er et afsnit om transportservice, og et afsnit med titlen værd at vide, som fortrinsvis handler om de begrænsninger, der trods alt er for kommercielle køretøjer, deltagelse i motorsport, hændelser som følge af, at motorcyklen køres af en ikke-autoriseret
fører eller af en fører uden kørekort og andet.

Følger køretøjet
Det er nok også værd at vide, at Mobility Service følger køretøjet, så den også sagtens kan være gældende for den brugte KTM, Husqvarna eller GASGAS, du købte i den forgangne vinter.
Det kan din lokale autoriserede KTM eller Husqvarna forhandler garanteret fortælle dig meget mere om.

Smid gerne en kommentar, hvis du selv har gjort brug af mærkernes Mobility Service, så andre får et indtryk af, hvordan det fungerer i praksis.

Del med en ven

En person snakker om “KTM, Husqvarna og GASGAS Mobility Service

Skriv et svar

Giver børn en ny start