Indian Priser 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Indian Priser 2022

Se den komplette prisliste over Indian's 2022 sortiment nederst i artiklen
Steffen F. Olesen
21/02-2022 kl. 05:28

Her på redaktionen kan vi slet ikke vente på at lunere temperaturer rammer landet, så vi kan tage hul på endnu en fantastisk mc-sæson, og helt uden at have spurgt nogen er vi sikre på, at vi langt fra er de eneste.

For rigtig mange betyder en ny sæson, at krikken skal hives af stalden, vaskes, pudses og måske have et skud smøremiddel hist og her, hvor det for andre betyder, at tiden er kommet til at investere i en spritny ganger.
Og til sidstnævnte har vi her på MagaCin gennem de sidste par år valgt, at kreere et lille skriv som indeholder mere eller mindre komplette prislister over indeværende års modelprogram, og i denne omgang står der Indian i overskriften.

MagaCin på krigsstien
Gennem tiden har udvalgte modeller fra Indian’s portefølje naturligvis også lagt vej forbi MagaCin, og fælles for dem alle er, at man får rigtig meget motorcykel for pengene.
Det betyder ikke, at en indianer med dansk nummerplade er billig, men at materialevalg, mekanik, elektronik og den overordnede kvalitetsfornemmelse i lang de fleste tilfælde spiller på de helt rigtige tangenter.

Vi afhentede ovenstående testeksemplar i april måned sidste år, hvor vejrguderne besluttede sig for at velsigne den allerførste tur på krigsstien med 2022 Indian Chief Bobber med et massivt haglvejr.
Efterfølgende artede vejret sig en kende bedre, og selvom årstidens temperaturer ikke var befordrende for aktiv kørsel lykkedes det os dog, at få trillet nogle kilometer i lidt bedre vejr.

Hvis vores test-video efterlod dig med et indtryk af, at vi synes Indian Chief Bobber er en ret fed motorcykel, så er du ikke helt galt afmarcheret, og til 2022 starter priserne ved 349.995,00 kr.

Flat Tracker med temperament som en hooligan
Da vi første gang fik fornøjelsen af at teste Indian FTR 1200 tilbage i 2019, kunne vi næsten ikke få armene ned igen.
Bevares, her på redaktionen er vi ret begejstrede for alle slags motorcykler, og nogle gange løber entusiasmen måske en smule af med os. Men vi er den dag i dag lige så begejstret for den Flat Track inspirerede amerikaner, som ved første møde.

Indians første bud på en gademotorcykel udenfor cruiser segmentet faldt altså forbandet godt ud, og trods hjulføringen med 19″ forhjul og 18″ baghjul lykkedes det faktisk, at ridse både knæ og fodhvilere på en ellers kold, blæsende og våd dag på FDM Jyllandsringen.

FTR 1200 findes i fire forskellige varianter med henholdsvis Z, Rally, S og R til efternavn, hvor den billigste i 2022 koster 224.995,00 kr., og modellen med de skarpeste stumper og carbon forklædning koster 304.995,00 kr.

En halv million fattigere, og rigtig meget motorcykel rigere
Sidste år slog vi et smut forbi Jensens Motorcykler i Horsens, og her trak indehaver Brian Jensen os med op på førstesalen, hvor han har indrettet en hel sektion som en hyldest til Indian Motorcycles.
Blandt brune lædermøbler, gamle oliekander, udstoppede vildsvin og brændt træ stod vi pludselig og stirrede en gigantisk indianer direkte ind i øjnene, og navnet på denne var Indian Challenger.

Modellen som i motorsportsserien, King of The Baggers, nakkede samtlige konkurrenter på Laguna Seca fik vi lov at nappe en prøvetur på, og efter at have kørt nogle kilometer på den massive cruiser kunne testpiloten sagtens forstå prisskiltet, men også hvorfor modellen her kan bryste sig af en førsteplads i et racerløb.
Inden vi trak modellen ud af udstillingen kom sælgeren nemlig med en lille venlig information, som skulle vise sig at være særdeles berettiget; vi skulle lige passe på med at hive indianeren for voldsomt i øret, for så ville den kvittere ved at stille sig på bagben.

Indian Challenger sniger sig i år forbi 500.000 kroners mærket, men det er faktisk ikke den dyreste model på prislisten som du kan se herunder:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start