Indian 2023 prisliste - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Indian 2023 prisliste

Se 2023-priserne for det samlede Indian program nederst i artiklen.
Steffen F. Olesen
13/01-2023 kl. 11:02

Så er turen kommet til Indian Motorcycle, som praler af at være Amerikas første motorcykelvirksomhed, og som den dag i dag holder så godt fast i deres historie, at man aldrig er i tvivl når en indianer er på krigsstien.

De fleste modeller fra Indian hylder fortiden med store bløde former og en komfortabel, tilbagelænet tilgang til motorcyklisme. Men så snart krigstrommerne buldrer, og føreren hiver den ellers rolige indianer lidt i fjeren, så skal det dunkende hjerte i enhver Indian nok få sat en stopper for samme tilgang.

Det er der rigeligt med beviser på i løbsserien King of the Baggers, hvor optimistiske racerkørere kyler kæmpestore optimerede cruisere rundt på racerbaner, og leverer oceaner af underholdning at alverdens typer motorcyklister; uagtet om man er til ræs eller ej.

I den løbsserie stiller Indian op med en flåde af modellen Challenger.
En model som MagaCin havde fornøjelsen af at trille lidt rundt på i det midtjyske tilbage i 2021, men også en model som blev udleveret med en forsigtig advarsel om, at testpiloten nok ikke bare skulle skyde raketten af, uden at tænke over følgerne.
For den store krikke har bestemt intet imod at stille sig på bagben.

Mere sportslig
Springer vi lidt længere tilbage, så rammer vi en tid hvor redaktionens bekendtskab med Indian blev ændret for altid.
For kort efter den FlatTrack-inspirerede Indian FRT blev præsenteret i røg og damp ved Intermot i Köln, havde vi fornøjelsen af at prøve kræfter med den yderst sportslige og velkørende indianer på landevej, grusvej og bane. Og som du kan høre på testpilotens entusiasme i videoen du finder er link til nedenfor, så var det bestemt ikke en kedelig dag på kontoret.

Indian FTR er også den model, som producenten til 2023 har haft mest fokus på, hvor udgaven Sport angiveligt skal erstatte den der før hed S, og er blevet opgraderet på en række punker som blandt andet omfatter farveskema og elektronik.

Og som du kan se i den officielle præsentationsvideo af modellen her under, så er der altså smæk for skillingen, hvis du smider omkring 290.000,- hos din Indian forhandler

Priser
Indian er som tidligere nævnt en ret gammel virksomhed, som er kendt for at producere store tunge flydere i rigtig fin kvalitet, men det er bestemt også muligt at få afløb få ophobet legedrengs-energi.

Nedenfor finder du en oversigt over Indian’s 2023 priser som de ser ud lige nu. Men som du nok har bemærket, så sker der rigtig meget i verden lige nu, som sagtens kan få indflydelse på disse gennem sæsonen.
Derfor forbeholder de danske forhandlere sig naturligvis retten til at justere priserne, som det også fremgår af nedenstående PDF.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start