Yamaha 2023 Ténéré Spirit Experience - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha 2023 Ténéré Spirit Experience

Yamaha tilbyder ultimative Rally Raid-eventyr til Ténéré-ejere.
Steffen F. Olesen
19/01-2023 kl. 12:37

Siden Yamaha i 2019 skubbede Ténéré 700 ud på markedet, har omkring 40.000 europæiske eventyrere erhvervet sig et eksemplar af den højbenede knoldhopper, som kort efter lanceringen viste sig at være den lange ventetid værd.
I hvert fald hvis du spørger MagaCin’s daværende testpilot, der – som du kan læse i testen nedenunder – var yderst begejstret for modellen.

Også producenten selv mener, at Ténéré 700 er ret god; ja, faktisk siger de i en pressemeddelelse, at Ténéré 700 er den ultimative adventure-motorcykel til kørere, som vil have en let maskine, der kan køre verden rundt.
Og den viste da også sit værd under Tunisia Desert Challenge sidste år, hvor World Raid-køreren Alessandro Botturi nappede sejren.

Måske husker du også da den yderst erfarne endurokører, Pol Tarrés, fik mere ud af Ténéré 700 end nogen anden, og udnyttede modellen maksimalt i videoen The Seeker.

Så der er ikke nogen tvivl om, at her er der tale om en yderst kapabel motorcykel, men faktisk tager Yamaha påstanden så langt at de siger, at det er den mest enestående Adventure-model de nogensinde har bygget.
Blandt andet derfor vil de gerne bringe ejere af netop denne model tættere på den sande betydning af ordet Ténéré, og det kan du læse mere om i teksten fra Yamaha her under.Ténéré Sprit Experience
Yamaha er dybt engageret i at give alle kørere chancen for at nyde deres Ténéré fuldt ud i en lang række situationer. Til 2023 introducerer Yamaha den eksklusive nye Ténéré Spirit Experience, hvor Ténéré-ejere kan deltage i nogle af verdens mest berømte Rally Raid-events med det officielle Yamaha World Raid Team.

I alt 20 Yamaha-kunder og deres motorcykler vil blive transporteret til det Rally Raid, de har valgt, hvor de vil følge både den faktiske rute og en parallel rute til løbsdeltagernes, og dertil tilbringe hver nat side om side med racerteamet i bivuak.
For mange kørere vil det være en enestående oplevelse, som vil leve videre i deres minder for evigt. For andre kan det være tændingsgnisten til ønsket om at konkurrere i Rally Raid i fremtiden.

Ténéré Spirit Experience drives, på vegne af Yamaha, af den tidligere Enduro-mester og Dakar Racing Team-manager, Marc Bourgeois, og hans virksomhed, MBSM.
Begivenheden er åben for Yamaha Ténéré-ejere, der vil løfte deres adventure-kørsel op på et nyt niveau og få en reel smagsprøve på Rally Raid, men vil være foruden det intense konkurrence-pres.

Samlet pakke fra start til slut
Ténéré Spirit Experience er en samlet 360-graders pakke med fly, motorcykeltransport og alle deltagelsesaspekter i kundens valgte Rally Raid.
Før begivenheden kan hver kører vælge at deltage i et Ténéré-center, hvis de vil undervises i køre- eller navigationsevner.
MBSM tager sig af alt andet fra start til slut, herunder daglige briefinger før eventet, logistik, teknisk assistance, montering af GPS-trackerudstyr, morgenmad og aftensmad samt camping.

Passer til Ténéré-standardmodeller
Kunderne kører deres egen maskine i Ténéré Spirit Experience-arrangementerne, men behøver ikke at bekymre sig om at skulle foretage for mange modifikationer, for MBSM-teknikere udstyrer alle motorcykler med specialhjul og -dæk samt navigationsudstyr før turen.
I nogle tilfælde skal deltagerens Ténéré også udstyres med en ekstra brændstoftank til specifikke events.

Bliv en del af Ténéré World Raid Team ved fire legendariske arrangementer i 2023
Marc Bourgois’ team (MBSM) har ansvar for både Racing-organisationen og kundeprogrammet, der hører under Ténéré World Raid-teamet, hvilket giver mulighed for problemfri integration af ægte racing-ånd og kundeoplevelse.

2023 Ténéré Spirit Experience omfatter fire af de mest berømte Rally Raid-events, der starter med Morocco Desert Challenge i april og følges op af Hellas-rallyet i maj. Efter sommerferien fortsætter TSE og TWRT med Transanatolia i september og slutter af med Tunisia Desert Challenge i oktober.

Ténéré Spirit Experience-kørere vil dele bivuak med Ténéré World Raid Team-kørerne Alessandro Botturi og Pol Tarrès, som skal konkurrere ved udvalgte arrangementer, samt ekstra gæstekørere på topniveau vil deltage i forskellige løb.

Læs mere og tilmeld dig på den dedikerede hjemmeside via linket her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start