Hedeland Enduro inviterer alle indenfor - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hedeland Enduro inviterer alle indenfor

Den 8. oktober er der fri leg for alle hos den sjællandske klub
Nicolaus Johansen
21/09-2022 kl. 05:58

En gang i mellem skal man prøve noget nyt, ligesom MagaCin gjorde, da vi tog et ordentligt favntag med trialverdenen.

Du behøver dog ikke at gå så vidt, som at klatre ombord på en motorcykeltype som du ikke er vant til, selvom det i den grad kan anbefales.
Du kan også blot prøve dig selv og din maskine af, på en scene hvor du ikke lige er vant til at optræde.

Åbent hus hos Hedeland
Uanset om du har en adventuremaskine af den lette slags, som den portugisiske AJP PR7 eller Honda CRF 300, en maskine fra den voldsomt konkurrencedygtige mellemklasse som Husqvarna Norden 901 eller en plus 1.000-kubikker som BMW R 1250 GS, bliver der d. 8. oktober mellem 12 og 17 i den grad mulighed for at prøve cyklen grundigt af.

Ja, selv en R6’er med knopdæk ville sikkert kunne klare sig.

Nå, spøg til side… Hedeland Enduro slår nemlig dørene op for hvad de kalder årets sjoveste offroaddag, hvor alle og enhver kan komme og lege med den maskine de nu har stående i garagen, ligegyldig hvilken slags det er – selv hvis den ikke har en nummerplade.

Det bliver muligt at tage en tur rundt på en af Danmarks største MX-baner, og selvom du bare har et sæt 50/50-dæk på din adventurebike som Heidenau K60 eller Continental TKC70 Rocks, skulle det ifølge arrangøren være til at komme rundt i fin stil alligevel.

Store cykler kan også godt klare sig på endurosporet – foto: Bo Larsen

Endurosporene er også åbne på dagen, hvor du kan udfordre dig selv på snedige stier af forskellige sværhedsgrader. Du kan tage en tur på den grønne rute, som skulle være til at klare for de fleste, give den et skud på nogle smalle single tracks, eller udfordre dig selv på enduro cross sektionen, hvor en masse sjove forhindringer kan give dig sved på panden.

På dagen vil der også være mulighed for at deltage i tekniske minikurser, hvor balancen kommer i fokus. Der vil ligeledes være mulighed for deltage i små konkurrencer, hvor tilmeldingen til disse begivenheder foregår på selve dagen.

Der er udfordringer for alle – foto: Klaus Rasmussen

Til arrangementet er der også inviteret forhandlere af grej til blandt andet adventuremaskiner, ligesom der vil være mulighed for at få din affjedring kigget igennem af folk fra MX Tech Suspension.

Praktisk information
Når du pakker rygsækken til eventet, kan du med fordel smide en pakke pølser i den, og riste din frokost på grillen der bliver tændt ved middagstid.

Til arrangementet er der også så godt som garanti for at din motorcykel bliver godt snavset, men heldigvis er der mulighed for at få den vasket bagefter.

Der er udfordringer til alle – foto: Klaus Rasmussen

Er du bekymret for at om din ulykkesforsikring dækker ved sådan en begivenhed, kan du godt sænke skuldrene, idet alle kørere ifølge Hedeland Enduro er dækket af DMU’s kollektive ulykkesforsikring.
Vær opmærksom på, at ved deltagelse gælder DMU’s reglement, og der kræves brug af hjelm, støvler, knæbeskyttere, brynje, handsker og nakkekrave.

Har du en DMU licens skal du blot hive 150 kroner op ad tegnebogen for at være med til denne dag, og har du ikke licens koster det 300.
Er du under 18, er det derimod helt gratis.

Alle indtægter går til klubbens forbedring af endurosporet.

Når du har betalt er du tilmeldt arrangementet. Du kan finde mere information om betaling med mere på arrangementets facebookside.

Hedeland Enduro holder til på Abildgårdsvej 15, 4000 Roskilde.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start