BMW Motorrad Trackdays åben for tilmelding - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW Motorrad Trackdays åben for tilmelding

BMW MOTORRAD TRACK DAYS afvikles i dagene 22.-23. Maj på Mantorp Park i Sverige, og ALLE mærker er velkomne.
CO
12/05-2024 kl. 08:29

Synes du det er vildt fedt at give motorcyklen frisk gas på lukket bane, så har BMW Motorrad for ganske nylig åbnet op for muligheden for lige præcis netop det, ved et forestående nordisk event, som afvikles i dagene 22.-23. Maj 2024.
En trackday arrangeret for nuværende og kommende BMW ejere, men hvor ALLE mærker er velkomne.

Danske motorcyklister skal dog køre en bid vej, da arrangementet BMW Motorrad Track Day Experience 2024 finder sted på Mantorp Park i Sverige, som byder på mere end 3 kilometer asfalteret underlag med 16 sving.

“Banedagene er arrangeret af BMW Motorrad Nordic SBK Team i samarbejde med BMW Motorrad og Dunlop – for at tilbyde dig ikke kun eksperttræning i form af bane og træning, men også en oplevelse, der vil blive husket.
Ud over to fulde dage med kørsel sammen med venner fra BMW Motorrad, vil du også få chancen for at opleve de helt nye S 1000 RR, M 1000 R og M 1000 RR.”

Sådan lyder det i en rundsendt pressemeddelelse fra BMW Motorrad Danmark, og interesserede kan via linket længere oppe ikke blot læse mere om, at der enten kræves kørekort til mc eller banelicens for at deltage, men også at der er mulighed for at tilmelde sig i de tre forskellige klasser Lugn-, Medel- og Snabb Grupp – hvor der køres i 20 minutters kørepas pr. gruppe – læse mere om støjkravene og andre betingelser i Terms and conditions, og det er muligt at tilmelde sig enten en enkelt eller to dage via denne side.

Prisen for to dage er 4.690,- svenske kroner, imens en enkelt dag koster Skr. 2490,-.

BMW Motorrad nævner i pressemeddelelsen, at “Ud over to fulde dage med kørsel sammen med venner fra BMW Motorrad, vil du også få chancen for at opleve de helt nye S 1000 RR, M 1000 R og M 1000 RR.”

Hvad muligheden for at opleve de tre skarpe modeller betyder – og helt specielt M-udgaverne – har vi ikke lige kunnet hitte rede i.
Men skulle man få chancen for at køre en af de fantastiske M-modeller, så kan man forvente sig en på opleveren i stil med det MagaCin’s udsendte oplevede, da vi deltog i BMW Motorrad Press Day på Ring Knutstorp i 2023.

BMW Motorrad informerer om, at antallet af pladser er begrænset, og opfordrer derfor til, at interesserede tilmelder sig hurtigst muligt.
Det lyder som en herlig drengerøvsudflugt, som denne skribent grundet en gul aftale-markering i kalenderen desværre er forhindret i at deltage i.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start