RED BULL RACINGS FORMEL 1-BIL KOMMER TIL KØBENHAVN - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

RED BULL RACINGS FORMEL 1-BIL KOMMER TIL KØBENHAVN

Der er lagt op til årets største motorsportsfest på dansk grund, når det verdensberømte Red Bull Racing Showrun rammer Københavns gader d. 19. august 2023. Motorsportfans kan se frem til at opleve den britiske grandprix-vinder David Coulthard drøne ned ad Øster Allé i Red Bulls Racings legendariske RB7. Værterne til Red Bull Racing Showrun bliver bilentusiasterne Felix Smith og Rasmus Brohave.
Steffen F. Olesen
25/05-2023 kl. 15:05

Efter fire års pause kommer Red Bull Racings Formel 1-bil igen til København.
Lørdag d. 19. august kan du nemlig opleve den til Red Bull Showrun, når F1-bilen buldrer ned ad Øster Allé på Østerbro.
I år bliver det med den legendariske og mangedobbelte grandprix-vinder David Coulthard bag rattet, som i perioden fra 1995 til 2003 vandt ikke mindre end 13 F1-grandprixer.

I Sebastian Vettels mesterskabsvindende RB7 fra 2011, der sikrede tyskeren sit andet mesterskab, vil Coulthard demonstrere den imponerende kraft, som en Formel 1-bil besidder.
F1-fans i København kan se frem til et show uden lige, og især den såkaldte donutzone er garant for topunderholdning.

Rasmus Brohave og Felix Smith styrer showet
Klokken 14:00 bliver motorssportfesten skudt i gang af de to værter, Rasmus Brohave og Felix Smith.

Felix Smith har mange års erfaring som vært på diverse danske tv-programmer, herunder den danske udgave af Top Gear, og den bilglade tv-vært ser frem til at være vært på årets største motorsportsbegivenhed på dansk jord:

“Det er endnu ikke lykkedes at få Formel 1 til Danmark, så Red Bull Showrun er det tætteste vi kommer på lidt af magien fra motorsportens konge klasse. Jeg glæder mig til at høre Red Bulls racer for fuld hammer op ad Øster Allé og med David Coulthard bag rattet så er jeg sikker på at alle får lov at se og høre hvad en af verdens vildeste biler kan,” siger Felix Smith.

YouTuber, internetpersonlighed og tv-vært Rasmus Brohave har også tidligere givet udtryk for sin forkærlighed til biler. Også han glæder sig til at opleve farten fra Red Bulls Formel-1-bil på nærmeste hold:

“Jeg glæder mig enormt meget til sammen med Felix at skulle guide publikum igennem en dag med fuld fart på. Publikum kan forvente sig sjove og spændende indslag, og forhåbentlig blive blæst bagover af de vilde biler og historier, som man får en unik mulighed for at komme helt tæt på. Det bliver sjovt!” udtaler Rasmus Brohave.

Masser af underholdning
Udover Red Bull Racings Formel 1-bil kan tilskuerne til Red Bull Showrun opleve de italienske Driftbrothers, stuntbike-riders, herunder den danske Red Bull-atlet Mike Jensen, og meget mere.

Driftbrothers vil, som navnet antyder, demonstrere deres imponerende køreegenskaber i driftbiler, mens Mike Jensen vil forsøge at cementere sin status som en af verdensbedste stuntbike-riders.

Red Bull Racing Showrun bliver altså en unik mulighed for Formel 1-fans, og ikke mindst motorsportsfans, for at opleve spændingen og intensiteten på forreste række, hvor RB7’eren kommer til at drøne ned ad Øster Allé på en 500 meter aflukket rute med flere hundredekilometer i timen.

Yderligere informationer om tidsplan og program bliver lanceret løbende på Red Bull Danmarks sociale medier og hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start