Voldsom Fireblade... på fire hjul! - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Voldsom Fireblade… på fire hjul!

Normalt holder vi os til de tohjulede, men når to verdener kan mødes i så god forening som her, bliver vi altså nødt til at dele det med jer
Mikkel Sølvkjær
02/08-2020 kl. 05:00

Der findes utrolig mange spændende og sjove ting i denne verden. Nogle gange er det interessante fakta, der gør os klogere og måske endda mere raffinerede som mennesker, og andre gange er det ren og skær ansigtsflækkende, mavekildende bestialsk morskab, der på den mest umodne vis, finder vejen forbi vores sanser, og vender op og ned på al fornuft – det kan vi godt lide.

Gokart kørsel bærer karakter af den sidstnævnte slags sjove ting man kan opleve, sådan noget alle benzintosser elsker, og det er ofte ligegyldigt, om man er mest til 2 eller 4 hjul.

I videoen som vi viderebringer fra YouTuberen Automotive Mike, mødes de to verdener i skøn forening. Hjertet fra en lidt ældre Honda CBR 1000RR Fireblade, fastspændt til et stift bræt med fire rotella lakridser i hvert hjørne – det lyder eddermugme skægt.

Normalt yder motoren omkring 170 hk, men på billederne ser den ikke helt standardiseret ud. Forestil dig lige hvor udfordrende det må være at kontrollere al den kraft på en lille gokart, det kan endda være skræmmende nok på original udgaven når den brændes af.

Vi ved desværre ikke ret meget om teknikken bag byggeprojektet, men vi ved tilgengæld, at det lyder pisse godt – særligt når den fyres ordentligt af på dragrace banen i Neuhardenberg i Tyskland.

Hvordan det lykkes chaufføren at holde styr på alle hestekræfterne, er næsten en gåde, men mon ikke der et par elektroniske gadgets til hjælp – uanset hvad, så rammer han alligevel 219,51 km/t på 402 meter, og det er altså ganske tjept.

Kunne du godt tænke dig en tur på sådan en dødsfælde? Det kunne vi også godt.

Del med en ven

2 personer snakker om “Voldsom Fireblade… på fire hjul!

  1. Hej.
    Tror den motor stammer fra en Blackbird,koblingsdækslet ligner meget noget fra nævnte mc.

  2. Hej Henrik
    Det har du faktisk ret i kan jeg se, men de skriftlige kilder peger på, at det er en Fireblade – mon ikke det er et sammensurium af hjemmebyg 😉

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start