Video: Udpakning af to helt nye motorcykler fra '82 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Udpakning af to helt nye motorcykler fra ’82

Den nye ejer pakker en årgang 1982 Yamaha SR 500 ud af den originale transportkasse, og starter motorcyklen op for første gang. Se også videoen hvor det samme sker for en Honda, som tilfældigvis også er fra 1982.
CO
27/02-2023 kl. 13:01

Hvis du synes det er lækkert at læse om herlige ladefund, som da engelske Hitchcocks Motorcycles købte en gigantisk samling bestående af over 180 klassiske motorcykler i varierende stand og mere end 50 tons reservedele, eller se specielle fund som den Honda CBX i original transportkasse, der i 2019 røg på auktion for Dkr. 136.792,54, så synes du formentlig også, at videoerne længere nede er ganske underholdende.

Det er ret sjovt at pakke helt nye motorcykler ud, men det er kun få forundt, at pakke en mere end 40 år gammel motorcykel ud af den originale transportkasse, samle motorcyklen, og starte motoren op for første gang.
Det er lige præcis hvad gutterne fra Bikes and Beards gør i videoerne længere nede, hvor de blandt andet har en del problemer med at finde den første motorcykels nøgler, og senere tramper ret mange gange på kickstarteren, for at slå motoren i gang.
Og det er nødvendigt for gutterne, at få startet motorcyklen op.
For den oprindelige plan er, at køre den gamle Yamaha SR 500 hele vejen hjem samme dag som udpakningen finder sted.
Se videoen I Bought a Brand New 40 year Yamaha Motorcycle, for mere end et kvarters forrygende underholdning, hvor humor er et mindst lige så fremtrædende element, som egentlig snak om motorcykler.

Det er lidt hyggeligt at se, hvordan nye Yamaha motorcykler blev transporteret i de tidlige 1980’ere og derudover få et lille indblik i, hvor meget der egentlig i tidernes morgen skulle samles, inden motorcyklerne kunne tages i brug.
Som du ser i den underholdende video herover, så gik projektet ikke helt efter planen, og det lykkedes da heller ikke Sean Kerr fra Bikes and Beards, at køre den ældre Yamaha hjem samme aften.
Den oplevelse snydes vi imidlertid ikke for, da Bikes and Beards også har delt en video fra turen hjemover.
Se videoen I Bought a new 40 year old Honda, Will it make it Home? 8 hrs, hvor Sean og makkeren på sin nyerhvervede Yamaha SR 400 drager hjemover.
En tur hvor der lige som ved udpakningen også er et væsentligt element af humor.

I den første video omtaler Sean Kerr en anden motorcykel, som han tidligere havde fornøjelsen af at pakke ud af den originale transportkasse.
Og den 1982 Honda FT 500 Ascot som Bikes and Beards gutterne dengang pakkede ud og samlede, har de såmænd også været så venlige at dele en video af.
Videoen I Bought a Brand New 40 year Honda Motorcycle har i skrivende stund 8,5 mio. visninger.

I videoen herover ser både benzintank og bremsevæskebeholder noget værre ud, end det var tilfældet med Yamaha’en, og Honda’en var pudsigt nok lige så musebefængt som Yamaha’en.
Men det lykkes ikke desto mindre rødderne at få samlet Honda’en, som tydeligvis ikke har de samme startproblemer som den stædige Yamaha.
Lige som for Yamaha’ens vedkommende, har Bikes and Beards også delt en video, hvor motorcyklen køres hjem ved egen kraft.
Før turen hjemover, må gutterne dog lige en tur på værksted for at få lidt hjælp med bremserne, og hvor motorcyklens hjul også lige for en god ordens skyld får et par ny poter.
Se videoen I Bought a new 40 year old Honda, Will it make it Home? 8 hrs.

Turen hjem på den lille Honda foregik relativt uproblematisk, og vi hører Ken mod videoens slutning henvise til 1980’erne, og hvad årtiet bød på.
En del af videoernes millioner af seere er formentlig sendt en tur ned ad mindernes boulevard, og denne skribent bliver pludselig også inspireret.
Det er måske denne eftermiddag, at man skulle nappe en tur på fruens 1986 Honda V45 Sabre, der gennem vinteren har været tvangsanbragt i en af værkstedets mørke afkroge?

1986 Honda V45 Sabre

Et lynhurtigt sprint ud på værkstedet, et drej på tændingsnøglen, og dernæst aktivering af choker og starter afslører, at motoren springer i gang i andet forsøg.
Og det endda selv om der ikke har været oplader tilsluttet denne vinter.
Solen brager ned fra en skyfri himmel, så det er sgu nok i dag den gamle dame skal luftes på en lille tur.

Det er åbenbart hvad der kan ske, når man ser de ret underholdende videoer fra Bikes and Beards, som der er mange flere af på denne YouTube kanal.


Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start