Video: Udpakning af Danmarks første Husqvarna Norden 901 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Udpakning af Danmarks første Husqvarna Norden 901

Husqvarna Norden 901 landet i Danmark
Steffen Olesen
10/12-2021 kl. 11:19

Søvnen var knap nok gnedet ud af øjnene før beskeden om, at den nye Husqvarna Norden 901 i dag ville lande hos en dansk forhandler.
Tilbuddet om at være til stede når landets først eksemplar i dag blev pakket ud kunne vi ikke afslå.
Så MagaCin’s fotograf hoppede i bilen, og fik skudt lidt video med den spændende nyhed, vi første gang så som koncept på EICMA i 2019.
Citat: – En dynamisk og versatil rejsemaskine som tilbyder enestående gade- og offroad kapabilitet til udforskning uden kompromisser.

Siden vi første gang stiftede bekendtskab med Husqvarna Norden 901 som koncept, har den terrængående Husky fået voldsom verdensomspændende opmærksomhed.
Du har også her på MagaCin gennem flere år kunnet læse om modellen eksempelvis i artiklerne Husqvarna på flere eventyr?, og efterfølgende i et hav af artikler som Produktionsklar Norden 901 samt artiklen Norden 901 spottet igen hvor vi også bragte spionbilleder af, hvad der lignede en produktionsklar udgave.

Officielt præsenteret i år
I Juli måned i indeværende år så vi den første teaser-video for den terrængående Husky med 21″ forhjul, som du kan se i artiklen Husqvarna Norden 901 lige om lidt.
Den video blev fulgt til dørs af yderligere fire teasere, som du finder links til via artiklen Husqvarna Norden 901 slår kolbøtter.

Den lange optakt kulminerede med den officielle præsentation af Husqvarna Norden 901 sidst i Oktober, hvor vi blev orienteret om, at Norden 901 er inspireret af Husqvarna’s multi-terræn Rally maskiner, og er konstrueret til at tilbagelægge lange distancer gennem udfordrende terræn i forskellige landskaber.
Nøjagtig lige som Husqvarna havde advokeret for eksempelvis med videoen Norden 901 Prototype – Exploring Iceland | Husqvarna Motorcycles.

Hurtige fakta
Norden 901 er efter Husqvarnas beskrivelse udstyret med en momentstærk 899cc parallel twin, der yder 105 hestekræfter, og hvor motoren er udstyret med balanceaksel for at minimere vibrationer.
Motoren er ophængt i et trellis- eller på dansk rørgitterstel, den langslagede affjedring fra WP med tillægsnavnet APEX håndterer dækkenes kontakt med underlaget.
Med de slangeløse 21″ egerforhjul og 18″ egerbaghjul monteret med Pirelli Scorpion Rally STR dæk er det efter Husqvarnas beskrivelse ukompliceret, at krydse alle forhindringer.
Husqvarna Norden’s bremser er assisteret af Bosch Cornering ABS med Street og Offroad modes, og Norden 901 er også udstyret med nedlægnings sensitiv Traction Control.


Ovenstående citat er hentet fra den officielle præsentation, som du kan læse mere om i artiklen Husqvarna Norden 901 afsløret.
Nederst i ovennævnte artikel finder modellens tekniske specifikationer, og vi fortalte ved samme lejlighed, at den første Husqvarna Norden 901 efter planen skulle lande i Danmark i November.
Der gik nogle få dage mere end forventet, men som du ser i videoen over artiklen, står det første frisk udpakkede eksemplar af Husqvarna Norden 901 nu klar til besigtigelse hos Jensens Motorcykler i Horsens.

Der skal tankes Dkr. 219.990,- på det vandkølede dankort, hvis du ikke kan nære dig for at skrible dine kragetæer nederst på slutsedlen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start