Video: Ny Triumph Tiger 900 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Ny Triumph Tiger 900

Tre nye videoer med den nye Tiger fra Triumph
CO
02/11-2023 kl. 10:40

Triumph Motorcycles præsenterede for få dage siden mærkets 2024 opdaterede Triumph Tiger 900 modeller, med 13% mere power, et maksimalt drejningsmoment på 90 Nm, 9% forbedret benzinøkonomi, ny 7″ TFT-skærm, nyt sæde og meget mere.

Artiklen vi publicerede i den anledning indeholdt tre videoer fra Triumph’s pressemateriale, men videoerne var desværre uden lyd, og blottet for teknisk information.
Det har englænderne efterfølgende rådet bod på, med tre nye meget federe videoer.

Den første af de nye videoer med titlen Introducing the ALL-NEW Triumph Tiger 900 bliver vi ikke meget klogere af, men se den som en stemningsfuld introduktion til de noget længere, mere detaljerede og uddybende Features and Benefits videoer for både Triumph Tiger 900 GT Pro og Triumph Tiger 900 Rally Pro.

Herover altså en lidt mere skarpere skåret introduktionsvideo, end den der kunne ses i artiklen, der er linket til længere oppe, og nedenfor finder du videoerne med en detaljeret gennemgang af både Triumph Tiger 900 GT Pro og Triumph Tiger 900 GT Pro.

Og lige i halen på videoen for GT Pro udgaven følger videoen Tiger 900 Rally Pro | Features and Benefits, der handler om den seriøst terrænorienterede udgave af 2024 Triumph Tiger 900.

De nye skarpere Triumph Tiger 900 ser ret fede ud, og er i hvert fald interessante nok til, at vi også skal et smut forbi de to nyheder med EICMA i begyndelsen af næste uge.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start