Video: Når julemanden holder fri - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Når julemanden holder fri

Den 22/12 kl 11:00 kan du med egne øjne se, hvordan julemanden lader batterierne op inden den store dag - Og den 24/12 bør du nok kigge forbi igen...
Steffen F. Olesen
22/12-2023 kl. 08:17

I juli måned var MagaCin et smut forbi Den Lille Havfrue, på nakken af den kreation gutterne fra finske Verge hev ud af kassebilen, da de på deres Ride Beyond Europe Tour lagde vejen forbi København.

Og selvom den ret kvikke elektriske motorcykel nok ikke bør råbe alt for højt om ting som komfort og håndterbarhed, så var det nu alligevel en herlig oplevelse; for det er skam ikke nogen decideret dårlig motorcykel, og MagaCin’s udsendte havde efterhånden ventet i nogle år på at få muligheden.

Siden vi fik os en snak med Verge-gutterne på en parkeringsplads nær Langelinie, er der i den grad kommet skub under Verge’s SoMe-afdeling, hvor der dagligt bliver delt billeder og videoer af modellen i alverdens situationer; både i og udenfor deres eneste fysiske butik, som ligger i Monaco.

Og nu har SoMe-afdelingen – eller i hvert fald personen med kameraet – været i gang igen, og har sendt os en kærlig julehilsen på mail, hvor billederne du finder over artiklen var vedhæftet.

Julemanden på tur i Finland
Billederne over artiklen er angiveligt skudt på en af julemandens fridage, hvor han i de kolde omgivelser i Lapland boltrer sig i sadlen på en let modificeret Verge TS Pro.
Altså samme model som MagaCin prøvekørte under forhold, der trods alt var lidt skønnere.

Billederne er ifølge mailen nappet direkte fra videoen du finder nedenfor, hvor vi i dag kl. 11:00 kan se hvorledes julemanden lader batterierne op inden den store dag.

Således ønsker Verge en glædelig navløs (h)jul i en tid, hvor vi ikke bør diskutere hvorledes elektriske motorcykler er “rigtige” motorcykler eller ej.

MagaCin har en plan!
Men skulle du alligevel høre til det publikum, som på ingen måde mener, at en elektrisk motorcykel er “en rigtig motorcykel”, så kig lige forbi her på siden på søndag.

For går alt som planlagt, så har MagaCin en lille jule-overraskelse til dig som synes, at nye motorcykler også gerne må ligne noget fra dengang far var dreng!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start