Video: KTM 1290 GT fyres af på Isle of Man
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: KTM 1290 GT fyres af på Isle of Man

2019 nyheden i fed promotion video
CO
30/10-2018 kl. 07:10

Som du læste her på MagaCin tidligere på måneden, har KTM til 2019 opgraderet den i forvejen brølestærke rejsemaskine KTM 1290 Super Duke GT. 

De første tekniske detaljer blev altså præsenteret tidligere på måneden, men efterfølgende har KTM frigivet en lækkert udført promotion video, der understreger motorcyklens sportslige islæt.

46 årige Michael Rutter er en erfaren herre udi i tohjulet motorsport, som faktisk deltog i kampen om 500cc VM titlen, tilbage i stenalderen da det ikke var politisk ukorrekt at køre på totaktere.

Derudover har han med fine resultater deltaget i en række af motorcykelsportens fornemste klasser, som eksempelvis Superstock 1000 VM og British Superbike serien.

Michael Rutter satte derudover i år rekord, da han blev den første til at gennemkøre en omgang på Isle of Man med en gennemsnitshastighed på +120mph i TT Zero klassen… inden han modtog trofæet for at vinde klassen.

Michaels Ruttters alder og seneste triumf på Isle of Man, er sammen med KTM 1290 Super Duke GT en genial kombination, når man på samme tid vil fremhæve langturskomfort og sportslige køreegenskaber.

Den snart midaldrende racerkører modtog med glæde invitationen til at køre en hyggetur på Isle of Man, afbrudt af nogle stints med fuld knald på og knæet i asfalten.

Michael Rutter udtalte efterfølgende, at Super Duke GT er milevidt fra de motorcykler han normalt kører på, og at han var imponeret af motorens ydelse, hvor motorens moment blev fremhævet som fænomenalt.

Derudover bemærkede Michael Rutter at komforten var helt i top, og at det indbyrdes forhold mellem styr, fodhvilere og sæde var lige i øjet til kombinationen komfort/sport. Men bedst af alt… der er varme i håndtagene.

Her på redaktionen er vi nu ikke sikre på at varme i håndtagene vile være nødvendigt hvis vi skulle forsøge at kopiere projektet.

Nyd videoen herover… sådan skal en promotion video skæres.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start