Video: Jason Statham udfører vildt flyvehop i EXPEND4BLES - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Jason Statham udfører vildt flyvehop i EXPEND4BLES

The EXPEND4BLES frigives 22. september 2023 i USA.
CO
09/07-2023 kl. 10:33

Tilhængere af stjernespækkede hårdtpumpede actionfilm er næppe gået glip af de tre første film i The Expendables serien, hvor David Callaham og Sylvester Stallone har stået for manuskriptet.
Sidstnævnte er en af hovedrolleindehaverne, som flankeres af action stjernen Jason Statham, og vi har på rollelisten i de tre første stjernespækkede film blandt andet set kendte navne som Arnold Schwarzenegger, John Travolta, Harrison Ford, Mel Gibson, Bruce Willis, Chuck Norris, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Dolph Lundgren og mange, mange andre.

EXPEND4BLES
Action-nørder og filmentusiaster ved garanteret allerede, at The Expendables serien ikke slutter med treeren, og at en tastefejl ikke har sneget sig ind i overskriften, da den fjerde film i serien som frigives 22. september 2023 i USA, er navngivet EXPEND4BLES.
De foregående film i serien er kendt både for hårdtslående action, rappe replikker og dødsforagtende stunts, og da de tidligere film i serien har været gigantiske succeser, er der tilsyneladende (heldigvis?) ingen grund til at ændre på den opskrift.
Og blandt de vilde stunts i seriens fjerde film, kører Jason Statham såmænd også på motorcykel.

I den seneste trailer for EXPEND4BLES ses et par motorcykler på et tidspunkt i baggrunden i teamets hangar, hvor vi får et glimt af hvad der ligner en CCM Street Tracker og en Triumph Thruxton 1200.
Og selv om det endnu ikke står klart hvor fremtrædende en rolle motorcykler får i den kommende actionfilm, så er Jason Statham’s karakter Lee – eller hans stuntman – i hvert fald god for i det mindste ét stunt i filmen, hvor han sender en crosser pænt højt til vejrs.

Flyvehoppet Jason Statham’s karakter udfører på et hangarskib midt om natten et stykke inde i traileren, er måske ikke verdens mest realistiske akrobatiske øvelse.
Men vel egentlig meget godt på linje med de stunts vi tidligere har set i The Expendables serien, og formentlig mindst lige så underholdende.
Filmen får som tidligere nævnt premiere i efteråret, men indtil da kan vi jo hygge os med en lille debat om, hvilken motorcykel den stærkt camouflererede crosser udstyret med maskingeværer forrest egentlig er.
Det kunne efter vores vurdering sagtens være en KTM 300 SX, men du er naturligvis meget velkommen til at give dit eget bud på, hvilken motorcykel der er tale om.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start