Video delt 128.000 gange - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video delt 128.000 gange

Det gik vist lige hurtigt nok
CO
31/07-2020 kl. 07:00

Rigtig mange af os har oplevet en eller flere køreture, hvor vejret er helt fantastisk, motorcyklen spinner som en mis, og man er egentlig bare ude for at hygge sig.
Betingelserne for inspireret kørsel er optimale, og det er med stor selvtillid og imponerende nedlægning man rammer en ordentlig dynge grus lige nøjagtig midt i et sving. Ups!… der gik vist lige halvvejs speedway i kørslen gennem resten af svinget.
Eller man rammer en piphans med knolden, eller aquaplaner gennem en vandpyt der var lidt dybere end antaget.
Blot nogle få eksempler på uforskyldte eller i det mindste utilsigtede hændelser, der kan få hjertet til at springe et slag over for rigtig mange.

De selvforskyldte ups’ere
Men så er der jo også de situationer, hvor man lige skal imponere omgivelserne med et stunt, som ender i en halvbrændt kobling og en forkølet næsten-wheelie.
Eller et forsøg på en stoppie som får tilskuerne til at skrige af grin, eller parkeringen af motorcyklen der går helt galt, når støttebenet på magisk vis ganske uventet selv pakker sig sammen.
Eller måske endda demonstrationen af vores fantastiske motorcyklers accelerationsevne, der resulterer i rødmende kinder efter kiksede gearskift samt det øresønderrivende klask, når andet eller tredje gear langt om længe febrilsk puttes i.
Jo, jo… vi har selv været der, og ovenstående eksempler er blot nogle få af rigtig mange. Og vi har ved selvsyn ved utallige lejligheder konstateret, at det har rigtig mange andre motorcyklister også.
Men det er altså ikke hver dag, at hverdagens små ups’ere fanges på video.

Men det bliver ups’eren på denne video, som for få dage siden blev delt i opslag på sociale medier. I skrivende stund har opslaget 17 tusinde likes, 12 tusinde kommentarer, samt 128 tusinde delinger. Så man kan vist godt sige, at dokumentationen for den uheldige hændelse er gået viralt.

Præcis hvad der gik galt for den unge mand, da han opfordrede til ræs ved vi ikke. Men vi forestiller os, at han efter den alternative parkeringsmanøvre var knap så imponeret over sine egne køretekniske færdigheder.
Heldigvis kunne den forulykkede selv spadsere væk fra ulykkesstedet, men der blev nok brug for et fejeblad eller en genbrugscontainer til motorcyklen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start