Video: Bottlecap challenge på motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Bottlecap challenge på Mc

Opgaven løst med stil
Steffen Olesen
19/07-2019 kl. 04:00

Du har nok allerede hørt om internetfænomenet “Bottlecap challenge”.

En af de seneste nye diller, hvor man udfordres til at sparke en flaskes skruelåg af på den sejeste eller mest opsigtsvækkende måde.

Fænomenet der er eksploderet viralt, har ikke blot spredt spredt sig blandt berømtheder som eksempelvis actionhelten Jason Statham, men har også nået de danske studieværter på TV2's program Go' Morgen Danmark.

Herunder ser du David Guldager og Adam Duvå Hall forsøge sig med deres fortolkning af et cirkelspark, og de to studieværter ser ud til at hygge sig med udfordringen.

Fænomenet Bottlecap challenge er efterhånden udbredt til verdens fjerneste afkroge, og på internettet findes utallige videoer med eksempler på hvordan udfordringen håndteres. Surfere, ishockeyspillere, skuespillere og helt almindelige mennesker giver sig i kast med udfordringen, og løser opgaven med varierende dygtighed – ofte med imponerende kreativitet og stor fantasi. 

Sjovt nok at se hvad folk kan hitte på, men nu er vi jo meget begejstrede for motorcykler, så videoerne herunder imponerer os i den grad. Her taler vi ikke kun om kreativitet og fantasi, men også om absolut kontrol og køreteknik i verdensklasse. 

Vis dette opslag på Instagram

#bottlecapchallenge in full ✊ with #MVAgustaF3 #FreestyleDivision @thibautnogues @motul #MVAgustaMotor #MotorcycleArt #MVAgusta #motorcycle #motorcycles #motorcyclesdiaries #motorcyclesofinstagram #instamotorcycle #motorcyclelife #motorcyclephotography #motorcycleracing #motorcyclelifestyle #motorcycledreams #bikeporn #instamoto #instamotogallery #motolife #motorbike #bikersofinstagram #universalbikers #freestyle #stunt #stunting #drift #drifting

Et opslag delt af MV Agusta Motor (@mvagustamotor) den

Bottlecap challenge fænomenet har åbenbart også fanget den italienske motorcykelproducent MV Agusta, men her har man, som du så i videoen grebet tingene lidt alternativt an.

MV Agusta allierede sig med den 23 årige franske Pro Sportsbike Freestyle kører Thibaut Nogues – der ikke overraskende er sponseret af MV Agusta.

Thibaut's MV Agusta F3 800 er blandt andet modificeret med bredere og højere styr, større bagtandhjul og styrtbøjler.

Og når man laver en cool video, hvor Bottlecap challenge tages op, så er vi slet ikke kede af at der er monteret en SC project potte på udstødningen for fed lyd.

Imponerende kørsel af Thibaut Nogues. Og gutten der holder vandflasken fortjener vel egentlig også et skulderklap.

Se mere forrygende kørsel med den unge franskmand på www.thibautnogues.com

Dobbelt op

Jo, vi er stadig imponerede af Nogues kørsel på MV Agusta'en, men præstationen overgås måske en smule når du ser videoen med Kyle Sliger.

Vis dette opslag på Instagram

Well wasn't going to make this video but I felt like I had to lol … thought it would be rad to add another one in the mix … volume on …… #bottlecapchallenge .. @iconmotosports / #rideamongus … @lexinmoto / #lexinmoto …. #kendallvillepowersports #hondagrom #gromlife #stunt #bottlecap #challenge #perfectstrangerdesigns #helperformance #elitemototech

Et opslag delt af KYLE SLIGER STUNT (@kylesliger44) den

Det er uvist om Kyle Sliger fra Fort Wayne – Indiana i USA, overhovedet har en eksotisk italiensk motorcykel til rådighed. Men det er tilsyneladende lige meget, for den 33 årige amerikaner klarer sig fint med en lille hyggelig Honda Grom.

I Thibault Nogues video ser du en person holde vandflasken, og man kunne indvende, at flaskeholderen har mulighed for at tilte flasken lidt hen mod hjulet, selv om det ikke ser sådan ud.

I Kyle Sligers video er der ingen menneskelig flaskeholder, og amerikaneren dobler faktisk op på Bottlecap challenge, ved at flå propperne af to vandfasker på samme tid.

Men her kunne man så fabulere over at flaskerne er fastspændt.

Who cares ??… Flot udførte stunts af begge kørere.

Se Kyle Sliger demonstrere sine andre færdigheder på www.kylesligerstunt.com.

  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start