Video: skramlede Rat Bikes - Custom fra helvede
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Ægte zombie-motorcykler

Synes du din kammerats gamle motorcykel er for rusten, beskidt og har kørt i for meget vejsalt? Det er ingenting i forhold til Rat Bikes
Mathias B. Høj
11/07-2019 kl. 05:49

Rat bikes er virkelig noget for sig selv. Der findes motorcykler som mangler vedligeholdelse – og så er der Rat bikes – hvor manglende vedligeholdelse nærmest gøres til en karikatur eller kunstart. Rat bikes ligner ofte noget som har ligget i en mose, men er taget op og udsmykket af utålmodige zombier. Eller noget som er bygget af skrald fra genbrugspladsen. Stilarterne er mange, men alt for nuttet og skinnende ser det aldrig ud.

Det får motorcyklerne fra Mad Max filmene til at ligne velholdte motorcykler, som kun kører til ishuset på solrige søndage. Og fordi det gerne må være så grimt som muligt, er der ofte også ret sjove sammensætninger af mildt motorcykelrelaterede dele. Våben og rust er tit en del af designet.

Kunsten består i at få en motorcykel, som rent faktisk kan køre, til at ligne en bunke skrammel, som absolut ikke kan. Der findes desværre ikke så mange Rat Bikes i Danmark – muligvis fordi mange motorcyklerne ville være meget svære at få igennem de lovpligtige syn.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start