Video: 10.000 m2 MC Messe i weekenden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: 10.000 m2 MC Messe i weekenden

Et lille smugkig på hvad der venter i weekenden.
Steffen F. Olesen
24/02-2024 kl. 04:41

I denne weekend afvikles hvad der med rette kan kaldes årets største danske MC Messe, hvor mere end 50 udstillere tropper op med motorcykler, råd og vejledning, udstyr, tilbehør og alt derimellem.
Og nedenfor får du et lille smugkig på hvad der venter i de rustikke lokaler på Otto Busses Vej nær Fisketorvet i København.

På MC Messen er der – som du kan se – lagt i ovnen til den helt store guldmedalje, og MagaCin er naturligvis på pletten med en stand lige inden for døren, hvor vi står klar til en hyggesnak om alverdens motorcykelrelaterede emner, og om hvordan livet som motorcykeljournalist ser ud.

Så er du i snakkehumør, trænger du til at hvile fødderne efter at have travet de godt 10.000 MC Messe rundt, eller føler du at der er en lille skribent gemt inde i dig? Så sving endelig forbi MagaCin standen, hvor du foruden ovenstående måske også kan score dig en lille beskeden gave, som kan benyttes ved den nært forestående sæsons mange ture på motorcykel, og ikke mindst et knaldgodt tilbud på 3 måneders fuld adgang til Danmarks hurtigste MC-medie.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start