Video: Vanvittige 1200 hk, 2 kompressorer og Nitro
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vanvittige 1200 hk, 2 kompressorer og Nitro

Mc med 427cui V8 kører 3,6 km literen
Steffen Olesen
13/07-2019 kl. 05:00

Du har måske allerede set videoen herunder, for den har trods alt i skrivende stund med 2.670.325 visninger på youtube en vis udbredelse. Vi synes ikke desto mindre at videoen tåler et gensyn, og at dem der endnu ikke har set den også skal have muligheden.

Du ved selv hvordan det er når man triller ind på en tankstation. Man får en sludder med de andre motorcyklister, og gerne om hvor man kommer fra, hvor man skal hen, og hvilken motorcykel man kører på.

Sådan gik det også for et par amerikanske motorcyklister, og efter at have set videoen herunder, forstår man godt hvorfor de rendte på hinanden på netop en tankstation.

Nej, effekt-monstret i videoen går nemlig ikke ret langt på literen, så ejeren må jævnligt ind og fylde benzintanken.

Der ryger nemlig en god portion brændstof gennem systemet, når der opereres med effekt i overflod fra en gigantisk motor. I videoen hører du ejeren fortælle om et brændstofforbrug på 8 miles pr. gallon, hvilket svarer til omkring 3,4 km pr. liter. Rækkevidden er 60 miles, hvilket svarer til lige godt 96 kilometer… så det varer ikke længe før de de 8 gallons – eller lige over 30 liter – benzintanken rummer har fået ben at gå på.

Kraftfuld 427cui Chevy LS7 V8'er

1200 hestekræfter yder den voldsomme 427cui Chevy LS7 V8'er, der for en sikkerheds skyld er udstyret med dobbelt-kompressor, og som også lige kan få et skud Nitro hvis det skal gå rigtig rask, og man har brug for det sidste “300 shot”. 300 hk oveni hatten?

427cui er lige i underkanten af 7 liter, og det må siges at være en voksen motor i en motorcykel. 

“At 100mph I can smoke this tire like you wouldn't believe” … erhm, det er altså hjulspin med 160 km/t… “You don't want to, but you can”, fortæller ejeren også.

Men det bliver vildere endnu

Fuldstændig vanvittigt, imponerende og absolut top underholdning, og så tror man det ikke kan blive vildere. Lige indtil ejeren fortæller at han er i gang med et projekt hvor der skal bruges en 454 “stroker” motor.

Nårh mand. Vi gad godt kigge indenfor i den mands garage, eller i det mindste støde på ham henne på tanken til en sludder.

Vi vil egentlig også godt se og høre om 454'eren når den engang er færdig.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start