Totalrenovering af en ret sølle Jawa på 50 minutter - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Totalrenovering af en ret sølle Jawa på 50 minutter

12 mio. har indtil nu set videoen med den omfattende restaurering
CO
29/01-2023 kl. 06:00

Har du selv forstået eller deltaget i renovering af en ældre motorcykel, så ved du også, at det ikke er noget man bare lige får fra hånden på en times tid.
Men hvis sådan et projekt filmes og koges ned, så kan man faktisk få et ret hæderligt indtryk af et halvt års arbejde på under en time.
Det er videoen længere nede i artiklen et meget godt eksempel på.

Synes du det er underholdende at se videoer med optimering og renovering af motorcykler, som går temmelig meget videre end MagaCin’s opgradering af en brugt Suzuki Bandit 650, og i stedet er mere til video med komplette restaureringer som den Ural, der fik den helt store tur i vores artikel Fra skrot til slot: en Ural genoplives, eller den Ural med sidevogn samt Jawa’en der fik en kærlig hånd i Video: Fra skrot til slot på russisk så hæng endelig på.
For videoer af den art kan man finde en del af på internettet.

12 mio. visninger
En af kilderne til den slags videoer er YouTubekanalen Rescue Story, som tidligere blandt andet har delt video med totalrenoveringen af en temmelig medtaget Vespa, og som også løbende har delt flere videoer, hvor en temmelig sølle udseende Jawa får en gennemgribende kærlig hånd.
Alle videoerne fra projektet er seværdige, men specielt videoen du kan se nedenfor har vundet seernes gunst.
Den har nemlig i skivende stund ikke mindre end 12 mio. visninger på YouTube.

Nogle vil måske påpege, at renoveringen af den gamle Jawa kunne være bedre udført.
Men der burde være enighed om, at gutten i videoen rent faktisk opnår et ret hæderligt resultat med relativt begrænsede midler og metoder.
Og man kunne måske endda forestille sig, at nogle af de mere end 12 mio. der har set videoen måske er blevet inspireret til at kaste sig over noget tilsvarende.
Men der er måske også en enkelt iblandt os, som pludselig tynges af dårlig samvittighed over, at han ikke lige er kommet i gang med den “godt brugte” CB 500 K3, som efterhånden har stået i venteposition i en del år.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start