The way to do wheelies - fuld kontrol Ducati Hypermotard
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

The way to do wheelies

Dette kan kun kaldes fuld kontrol af en Ducati Hypermotard
Tommy Rønn
02/08-2013 kl. 20:00

Baghjulskørsel er en rigtig svær disciplin, hvis den skal mestres rigtig. Flertallet af de hjemlige baghjulspiloter magter fint gas og koblingskontrol, men vigtigste kontrol, nemlig bagbremsen, kan de færreste magte til fulde. Derfor ender de fleste lokale baghjulshelte med at gå helt bagover, på et tidspunkt i karrieren, og skal efterfølgende gå med ble i en tid. En ble der tager det værste fra de blødende numseskrammer.

Disse to herrer på videoen har 100% styr på bagbremsen. Ellers er sådanne imponerende baghjulsstunts ikke mulige. Motorcyklen bliver hurtigt og resolut hevet i vejret, og derefter styret og kontrolleret på bremsepedalen. Baghjulskørsel med lav fart, som er det svære at lære.

Ducati har altid været mestre når reklamevideo skal udformes. Endnu engang viser de røde fra Bologna, at video kan de lave i mesterklasse.

Køb en Ducati Hypermotard her

Del med en ven

0 personer snakker om “The way to do wheelies

  1. Cool video! "det siger loven" Jeg må helt klart anskaffe mig en velo solex så jeg kan lave lovlige stoppies:) Men måske det kræver en opgradering med Brembo først:)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start