Teaser: Indian FTR1200 laver heftig burnout
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Teaser: Indian FTR1200 burnout

Ikke så meget pis: Indian FTR1200 brænder dæk i ny teaser
Mathias B. Høj
27/09-2018 kl. 11:38

Man kan næsten se det for sig i marketingsafdelingen: et ønske om en kunstnerisk teaser a'la Suzukis Katana-høafbrænding blev forkastet af en utålmodig mellemleder. “Fokusér på det væsentlige”, skreg han, og det er lige hvad de har gjort. Man ser tanken og ca. 18 sekunders dækafbrænding. Ikke så meget pis, der.

Vi kan lide hvad vi ser. Lækkert forarbejdede dele og fine detaljer på tanken. Som designpatentet viste, får FTR1200 et stort informationsdisplay, hvor knapperne antyder der kan skiftes mellem mange funktioner. Knapperne på venstre håndtag ser også ud til at være til betjening af informationsskærm. Måske kan der endda skiftes mellem køreprogrammer. Vi håber.

Det her er uden tvivl en af de mest interessante nyheder på årets Intermot udstilling. MagaCin har naturligvis sikret sig adgang til et VIP arrangement d. 1. Oktober i Köln, hvor den den vrisne flat tracker afsløres for pressen. Hold skarpt øje med MagaCins hjemmeside, for vi deler naturligvis alle informationer med vore læsere straks de er tilgængelige.

Nå ja, og hvis du ikke synes motoren lyder brutal nok, har Indian helt sikkert et og andet i eftermarkedskataloget, som kan ændre, eller øge, decibelniveauet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start