Stur stur nummer - med ethjulet MC - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stur stur nummer – med ethjulet MC

Den her motorcykel ser ud til at høre hjemme i et cirkus
Mikkel Sølvkjær
02/04-2021 kl. 06:00

For ganske nyligt satte inderen Hrushikesh Mandke en temmelig spøjs rekord i hurtig kørsel på baghjul – og så oven i købet på en lille Bajaj Pulsar NS200.
Mange motorcyklister ved, at det kræver god kontrol at løfte forenden pænt, men ifølge loven er det egentlig en slags kunster, der mest hører hjemme i et cirkus sammen med artister, akrobater og ethjulede cykler. Men hov, vent lige lidt, hvad med en ethjulet motorcykel? – Det må være løsningen på lovlige udfoldelser på et hjul.

Måske – hvis du kan holde balancen i hvert fald.
Det er svært at sige, hvilke motiver der ligger bag fremstillingen af den elektriske et-hjuler herunder, men det ser eddermugme skørt ud.

Det er med at kigge over skulderen, for spejle er der ikke nogle af

Som regel er de futuriske el-motorcykler designet som et bud på teknologisk revolutionerende fremtid med målet om at omstille fossile brændstoffer til mere bæredygtige kilder, men vi er ikke helt sikre på, at det er formålet med den her motoriserede væltepeter.
Den ligner mest af alt en Ducati Monster, fra før italienerne dumpede trellisrammen, der er skåret over på midten.

Og hvordan i alverden kører man så på en ethjulet motorcykel. Jo, ifølge reklamevideoen fra Alibaba er det bare at sætte sig op og cruise afsted.
Mon ikke det er mere et legetøj end en seriøs motorcykel? Alligevel kan det nok godt betale sig at klæde sig på med mere beskyttelse end fyren i videoen.

Motoren er placeret i navet, og den smider 3 hestekræfter på baghj… nå nej, bare hjulet, hvilket sender maskinen op på knap 50 km/t.

Producenten hævder faktisk, at motorcyklen kan trille op til 90 km på en opladning, og at det tager mellem seks og otte timer at lade tingesten op.
Skulle du sidde med en umanerlig trang til at eje sådan et vidunder med et enkelt hjul, starter priserne ved 11.200 danske kroner, men de stiger voldsomt med fragt og diverse tillæg alt efter, hvor man befinder sig i verden – og Danmark er ikke kendt for billigt importgods.

Turde du køre en tur på sådan en haltende ged?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start