Stoppie med 188 mph (små 300 km/t) - Danni Prdrosa
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stoppie med 188 mph (små 300 km/t)

Disse Moto GP drenge har en vis legemsdel af stål
Webmaster
11/10-2014 kl. 15:45

Under morgentræningen i går på Motegi, blev Valentino Rossi vidende til noget nær en verdens-sensation. Da Danni Pedrosa overhaler Rossi, foretager han så kraftig en nedbremsning fra ca. 300 km/t, så Pedrosa laver en ægte stoppie fra 300 km/t til ca. 150 km/t over en strækning på ca 200 meter.

Mest imponerende er at Pedrosa fortsætter helt umærket af situationen, og ligger den vilde racer an i den efterfølgende kurve som om intet var sket.

Ingen tvivl om disse Moto GP drenge har boller af stål, og køreevner i en klasse alle andre kun kan drømme om, men en så kontrolleret stoppie fra så høj fart imponerer.

Top 3 efter kvalifikationen, og dermed dem der starter forrest i morgendagens løb er #1 Dovizioso, #2 Rossi, #3 Pedrosa.

Vi gætter på Rossi som vinder i Japan i morgen, trods styrtet i sidste uge der gav den aldrende italiener en mindre hjernerystelse. Motegi er nemlig en Bane der passer godt til Rossi, og som han altid har elsket.

Del med en ven

0 personer snakker om “Stoppie med 188 mph (små 300 km/t)

  1. Er en stoppie ikke fuld stop med løftet baghjul? Borset fra det ser det imponerende ud. Jeg kom selv til uforvarende til at gøre det samme en gang under katastofeopbremsning. Det var s`ku lige lovligt spændende. Og jeg holdt mig på hjulene uden at ramme noget.

Skriv et svar

Giver børn en ny start