Jorge Lorenzo Mi Casa - Video - Spansk provokation
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spansk provokation i verdensklasse

Unge spaniolere i det røde felt
Webmaster
16/12-2013 kl. 20:00

I Spanien, hvor mere end hver anden ung er arbejdsløs, har den tidligere Moto GP verdensmester, Jorge Lorenzo, netop ophidset en hel generation.

Jorge Lorenzo var i forvejen ikke særlig vellidt i sit hjemland, hvor udtryk som arrogant og opreklameret, ofte er brugt i medierne om Lorenzo. Nu har den hurtige GP mester tabt de sidste af sine fans. Årsindtægten på 100 millioner kroner har han dog stadig.

Hele problematikken skyldes en video af Lorenzo, hvor han stolt viser sit dyre nybyggede slot frem. Et slot indeholdende mængder af fede biler, seje motorcykler, smukke kvinder, og alt i luksus. Denne video, med en Lorenzo i den absolutte blærerøvsrolle, var åbenbart dråben der fik bægeret til at løbe over hos de meget trængte spaniolere.

Monster Energy og Jorge Lorenzo har nu været ude og undskylde offentlig for denne ekstravagance, og videoen er nu fjernet fra alle kendte videosider. Kun tre dage nåede denne video at leve, før den var fjernet igen.

MagaCin har dog fået fat i videoen før den blev fjernet. Se den herunder. Hvad mener du – går Jorge Lorenzo over stregen med den video, i et land hvor mange andre unge er fattige ?

Del med en ven

0 personer snakker om “Spansk provokation i verdensklasse

 1. Jeg har altid synes Lorenzo var en tosse. Især når han laver sine cobra hug med armen efter en sejer, så er han bare for meget. Jeg ved ikke on denne her video kan kommer bag på nogen, men hvis hans PR manager nu havde tænkt sig lidt om, så havde de nok lavet en video hvor han lavede noget velgørende arbejde i stedet. Ellers lækkert hus, som man ikke kan fortænke ham i at have. Han er jo en meget dygtig racerkøre. Kvinderne kommer vel af sig selv:-o

 2. Nu må de sgu stoppe! Jeg er bestemt ikke Lorenzo-fan, men jeg kan ikke tage folk, der har ondt i røven over andres succes. Jeg synes da heller ikke han er udpræget blærerøvs agtig i videoen. Han har i det mindste selv tjent sine penge, og ikke bare arvet en formue. .. jeg kan helt ærgerligt ikke se problemet i videoen…

 3. Må bestemt give M 89 RET DER er sgu ved at gå lidt for meget jantelov i den Drengen har succes tjener penge Er det fattigrøvende der har ondt i r…..

 4. Kører han lige lidt bordel virksomhed sideløbende eller hva. Iøvrigt et ok hus der.

 5. @ carsten45: Kan du ikke lige forklare mig sammenhængen mellem fattige unge mennesker, som frivilligt bruger deres penge på at købe billetter til motorløb med señor Lorenzo eller varer eller merchandise med hans navn og åsyn på, og så din påstand om at de er tvunget til at betale til ham uanset om de er interesseret i motorsport eller ej? Eller med andre ord: Lever han faktisk ikke kun af det, folk VIL betale? Jeg kan kun se din logik, hvis den spanske stat opkræver skat af fattige unge mennesker mod deres vilje for at overgive pengene til hr. Lorenzo med et ekstravagant privatforbrug for øje (eller han har en bande bøller, som drager rundt og presser penge af dem). Hvis de ikke vil være tvunget til støtte ham og hans liv, kan de jo bare lade være med at bruge penge på ham, ikke?

  Ellers har jeg svært ved at se og høre, at Jorge blærer sig eller praler tykt af sin rigdom. Han forekommer nærmere naturligt afslappet over al spektaklet og reagerer som enhver anden ung mand i hans alder. Naturligvis er han velhavende og naturligvis nærer en del gennemsnitsdanskere aversioner mod al det bling-bling, men… må folk virkelig ikke selv om, hvordan de bruger deres egne, beskattede penge? Hvis ikke de må det, dvs. i stedet være underlagt hvad andre finder ganske rimeligt, er det Jantelov for fuld udblæsning!

 6. Der findes masser af dæk og oliemærker som ikke sponsorerer til motorsporten, så Carsten45 har da nok mulighed for ikke at støtte Lorenzo.

  Jeg mener forøvrigt at Magacins historie om denne sag er kraftig manipulerende, da det jo kun er en del af den spanske presse der har været ude med kritik af videoen.
  Overskriften om at de unge spaniolere er I det røde felt er nok rigtig, bare ikke I forbindelse med Lorenso-sagen. Billedet der er vist af de ophidsede unge spanier er fra en demonstration fra d. 15 maj 2011, altså langt før denne sag .

 7. Jeg vil lige indskyde, at der ikke er noget der hedder "spaniolere", det hedder "spaniere". Så er det lige på plads 😉

 8. "carsten45 i dag kl. 9:07
  Ølkaplen …. Det gælder alle slags dæk, olie osv. kan DU lade være at købe det ? tumpe"

  Skulle DU ikke lige slappe lidt af, eller finde dig et andet sted at komme med dine udgydelser?

 9. Du er en hård fætter der bag skærmen, Carsten45. 45 må stå for knallert45, for du kan umuligt være gammel nok til at måtte køre MC.

  Din "tumpe" kommentar er sendt videre til MagaCin, det er spændende at se om de mener det er sådan vi tiltaler hinanden i dette forum.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start