På Nitro-Busa i T-shirt & Jeans - Video går viralt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

På Nitro-Busa i T-shirt & Jeans

Video er gået viralt
Steffen Olesen
16/03-2019 kl. 06:00

Det er sgu da sjauwt, at støve lidt rundt efter motorcykel videoer på Youtube. Vi elsker at se videoer med motorcykler der er ombygget i vildskab, motorcykler der er gejlet og kunstfærdigt lakeret og mc-videoer med tips&tricks. Men mon ikke de sjoveste videoer, er dem hvor der bliver givet seriøst gas?

Derfor blev vi også fristet til at klikke på videoen herunder, hvor en Suzuki Hayabusa navngivet “Slow-White” angiveligt får et skud Nitro imens den fyres af. Suzuki Hayabusa er ikke den sløveste padde i standard udgave, men den bliver bestemt ikke langsommere af et skud fra Nitro flasken.

Ejeren som hedder Will, hævder i videoen at han har målt hastigheder over 240mph – altså i nærheden af 400km/t – og Youtube videoen med godt og vel en kvart mio. visninger, må vel egentlig siges at være gået viralt… men måske ikke på den måde Will havde håbet på eller regnet med.

I skrivende stund er der mere end 1300 kommentarer til videoen, hvor en stor del af dem går på racer-heltens påklædning.

Vi imponeres altid af mange hestekræfter og lynhurtig accelleration, men tilslutter os i denne omgang skaren af vantro, der måber over Will’s kørsel i T-shirt og jeans. Både Will og mikrofonholderen bekendtgør i videoen at raceren er “Bad-Ass”, og betegnelsen kan sagtens gå hen og blive den samme for Will’s egen popo, hvis uheldet er ude og han ryger på måsen. Se videoen og kommentarerne på youtube.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start