På nakken af en GP-racer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

På nakken af en GP-racer

Fed onboard video med Marc Marquez på Assen
Steffen F. Olesen
03/01-2022 kl. 09:51

Har du nogensinde spekuleret i, hvordan det må være at sidde på nakken af en Grand Prix maskine, som flyver rundt på en racerbane med imponerende hastigheder på over 300 kilometer i timen og vilde nedlægninger som gentagende gange overskrider 60 grader? Det har vi!

Som du kan læse i flere turberetninger fra når et par stykker af MagaCin’s besætning tager på drengetur til MotoGP, så er det super fedt at se motorløb live, og ofte bliver rygsækken fyldt med uventede oplevelser. Eksempelvis som da vi måtte melde havari undervejs til Assen, men også da vi overværede legenden Valentino Rossi’s sidste sejr i MotoGP på samme bane.
Fælles for alle turene er det dog, at vi hver gang snakker om hvor vildt det kunne være, at få et par omgange på sådan en GP-racer, for hold nu k*** der er smæk på drengen!

Tilbage i 2013 var MagaCin’s udsendte under en pressetur så heldig, at få lov at prøve Chaz Davies’ WorldSBK racer med #19 på fronten, men at få lov at prøve en fuldblods MotoGP-racer kræver nok mere held end at vinde i Lotto.

Fra tid til anden er vi dog så heldige, at snuble over lækre onboard videoer på internettet, som lugter en lille smule som om man selv er til stede.
Herunder har du mulighed for at leve dig ind i, hvordan de indledende omgange i et MotoGP løb på Assen kan udspille sig, da mangedobbelte verdensmester Marc Marquez i denne ombæring har helt styr på kameraplacering og lydkvalitet, og derved – ifølge min mening – leverer nogle lidt federe billeder end dem vi ser på TV når giganterne kæmper om pokalen.

Som abonnent får du ubegrænset adgang til alle fordele, nyheder, artikler, konkurrencer, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start