Mystisk teaser fra østrigske KSR Group - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mystisk teaser fra østrigske KSR Group

Hvad er det, der er på vej?
Mikkel Sølvkjær
12/02-2021 kl. 08:00

KSR Gruppen ejer eller distribuerer i nogle tilfælde en del forskellige motorcykelbrands rundt omkring i Europa. Nogle af navnene vil sikkert ringe en klokke – særligt hos tilhængere af mindre motorcykler og specielle knallerter.
Mest kendt er mærker som Royal Enfield og Benelli, der ikke kræver den helt store introduktion, men KSR huser også Malaguti, Brixton, Lambretta og Niu, der har hver deres særpræg, men som regel ikke er de første mærker, der bliver talt om på landets værksteder og i klubber.

Follow the M
Den fjerde februar stødte vi på en spøjs første episode af en videoserie på fire afsnit med titlen Follow the M, og vi er ret sikre på, at det har noget med et af de ovenstående mærker at gøre.

Indtil videre er der frigivet to episoder på hjemmesiden follow-the-m.com, og begge er bygget op som en førstehåndsberetning fra en indelukket restriktionsramt stakkel, der udover at mangle spænding i hverdagen, fortæller om mystiske påtrængende drømme med et gult M, og ender med at tungekysse en lygtepæl i episode 2.

Vi ved endnu ikke, hvad der foregår, men vil alligevel forsøge at komme med et bud, inden den endelige lancering finder sted.

Lad os først se nærmere på Lambretta. Et firma, der startede med at levere scootere til folket i 1947, og som siden dengang ikke rigtig har ændret meget i sin profil.
Lambretta er synonym med italiensk stil og charme. Det ses tydeligt på deres udvalg af klassiske scootere og et tilbehørskatalog fyldt med ting som ure, lædertøj, sko, parfumer og minsandten om ikke også vi her kan finde briller med styrke i.

Det er nok ikke her hos de eklatante modefolk fra Milano, at vi skal forvente store kommende nyheder.

Klassisk Lambretta V125 scooter

Royal Enfield og Benelli kører som regel deres eget show, når det gælder præsentation af nye modeller, og derfor er de også hurtige at afskrive blandt KSR-mærkerne – og faktisk hører Brixton til i samme båd.

Brixton Motorcycles har primært Europa som marked, men de er let og elegant sprunget over os i Skandinavien, hvilket er ret ærgerligt, for de Café Racer-inspirerede motorcykler kunne sikkert klare sig ret godt herhjemme.

Brixton Crossfire 500X leder tankerne i retning af Vitpilen

Modellerne hos Brixton spænder fra et par små 125’ere til nogle lidt mere voksne 250 kubikkere for til sidst at ende med de største på 500cc. De har altså specialiseret sig i alt under A2- og A1-segmentet.

Mærket passer ikke rigtig ind i det gule M-tema fra KSR’s videoer, så Brixton er heller ikke åbenlys kandidat til en mystisk kommende model.
Nedenunder kan du tjekke deres promovideo ud – modellen er en Felsberg 125:

Hva så med Niu, har de noget at byde på? Ved et hurtigt opslag på deres hjemmeside er det umiddelbare svar – nej, ikke rigtig.

Niu har specialiseret sig i elektriske scootere med henblik på bæredygtig og nem transport i storbyen, og selvom det kan være fint i sig selv, lægger videoerne op til, at der skal lidt mere adrenalin på drengen end bypendling.

Hvad er det der lanceres d. 16?

Sidste mærke i rækken er Malaguti, og allerede ved et blik på navnet er det oplagt at tro, at det mystiske M må komme derfra.
Malaguti-sloganet The Spirit of Bologna ringer af italiensk passion og spænding, og firmaets hovedbeskæftigelse er at producere utroligt lækre 125’ere, der vil få enhver 18-årig til at savle.
Det samme gælder på knallert-fronten, hvor italienerne leverer ultralækre maskiner – og der er noget for enhver smag.

Smuk Malaguti sportsmaskine til det yngre publikum

Vi hælder kraftigt til, at den kommende nyhed må stamme fra Malaguti. Med deres nuværende modelprogram in mente, kan de mærkværdige videoer varsle nye tider for det lille firma.
Måske skal vi se en større motorcykel og måske endda med fokus på at komme endnu længere ud i Europas og også Danmarks kanter.

Hvad vi får at se den 16. februar, er stadig ikke til at vide. Det er selvfølgelig kun gisninger fra vores side, men Malaguti ligner en skarp kandidat til store nyheder.

Del med en ven

2 personer snakker om “Mystisk teaser fra østrigske KSR Group

  1. Havde aldrig hørt om Brixton Crossfire. Nu har jeg set *et* billede, og tænker “ku godt!”. Selvfølgelig, med vores afgifter er det op-ad-bakke for mindre kendte mærker, men for pokker hvor går vi da glip af noget interessant jern. Øv.

    1. Du har fuldstændig ret. Det er svært at satse på de lidt aparte modeller i Danmark, da regler og traditioner kommer i vejen.
      For det første er afgiftsregler og registreringer temmelig kringlede (og dyre), men som folkefærd er vi også meget traditionelle, og der findes ikke ret mange danskere, der turde satse på en Brixton – selvom de ser råfede ud 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start