Motobit Sentinel er sikkerhed lige ved hånden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motobit Sentinel er sikkerhed lige ved hånden

Upcoming firma præsenterer en smart køreassistent
Mikkel Sølvkjær
28/10-2020 kl. 12:25

Motorcyklister er ofte mere end villige til at smide lidt ekstra mønter efter ordentlige sikkerhedsforanstaltninger, der kan gøre turen lidt mere tryg og afslappende, og der findes efterhånden en perlerække af smarte gadgets, som kan hjælpe sikkerheden på vej.

I denne teknologiske tidsalder er der elektronik i alt fra smarte hjelme, intercom-systemer, apps til mobiltelefonen og indbyggede hjælpemidler som traction control, ABS og måling af nedlægningsvinkel på motorcyklen. Så hvorfor ikke smide en ting mere på listen over “livsnødvendige” sikkerhedsgadgets.

Masser af teknik i en lille rød kasse

Motobit Sentinal er en lille boks, der enten kan bæres som et armbåndsur eller ligge i en lomme, mens den overvåger din kørsel og guider dig på vej gennem landskabet.
Præcis som mange andre aktive alarmer aktiverer Sentinal et nødkald, hvis uheldet skulle være ude, men det er ikke det eneste, den lille kasse kan.

Med en tilhørende app er det let at overskue informationer om køreturen

Under kørslen monitorerer Motobit Sentinal en masse data, og med afsæt i ruten der køres, fartgrænserne og førerens erfaring, kan boksen advare mod kommende farer og risici ved kommende sving.
Et indbygget vibrationssystem står for beskeden, men den tilhørende app viser også, hvordan turen udfolder sig.

En anden smart feature er, at hvis alle i en gruppe har Motobit på armen, kan systemet gøre opmærksom på eventuelle uheld, eller hvis nogen skulle fare vild eller på anden vis komme væk fra flokken.

Motobit er et selskab under opbygning, og på funding-siden for små entreprenører Indiegogo.com kan man give sit bidrag til projektet, eller bestille et armbånd til 1.034 danske kroner, hvilket umiddelbart lyder som en fin pris.

Den lille røde boks kan, som tidligere nævnt, kontakte alarmberedskabet i det område du kører i, men ud fra nedenstående teaser er det svært at vurdere, hvorvidt man selv skal trykke på alarmknappen, eller om systemet selv klarer ærterne.
Vi må næsten formode, at begge dele kan lade sig gøre, for det er ikke altid til at overskue den slags efter et styrt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start