Video: Hvordan udnytter man et totalt lockdown?
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC kørsel under totalt lockdown

Den spanske verdensmester i trial demonstrerer hvordan man udnytter et totalt lockdown til fulde.
Steffen F. Olesen
27/03-2020 kl. 05:00

Vi har taget hul på sæsonen, og noget tyder på at vejrguderne har gjort det samme. Hvor er det dog fantastisk endelig at kunne trille en tur på motorcyklen, og få lagt sit PMS (Parked Motorcycle Syndrome) på hylden. Men noget tyder på at regeringen pønser på endnu flere restriktioner, som – hvis de kommer i spil – starter med at ikke mere end to personer må opholde sig sammen på offentlige steder; det kan vi som motorcyklister vel sagtens overleve.

I anden ombæring lyder det til at regeringen overvejer at lukke ned for rejse mellem landsdelene; pyt… Så holder vi os bare til de veje vi kender bedst.

Men hvad nu hvis – gud forbyde det! – vi ender i samme situation som i udlandet, hvor folk SKAL holde sig indendøre? Det vil uden tvivl bringe en del frustrationer frem hos størstedelen af de danske motorcykelejere, men frygt ej; spanske Toni Bou demonstrerer i videoen nederst i artiklen hvordan man under et totalt lockdown, får afløb for sådanne irriterende følelser.

Toni Bou er indehaver af ikke mindre end 26 trial VM-titler, og efter at have set nedenstående video, giver det meget god mening at spanieren gennem tiden er tildelt et par pokaler.

Trial er noget af det mest krævende og imponerende motorsport der findes, og der skal altså en del træning – måske endda en smule naturtalent – til for at kunne håndtere sådan en cykel. 

En lille tanke!

Kort tid inde i videoen lagde du måske mærke til at Toni smed lidt rundt med en stilethæl? Forestil dig at dét er den ene del af en linging, og det faktum at han hopper rundt i hele den stilfulde og minimalistisk indrettede villa med en forbrændingsmotor mellem benene er den anden del af samme regnestykke. 

Fruens reaktion er “summen”… Del gerne svaret på regnestykket i kommentarfeltet her under.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start