Kitschet, kikset & kolossalt komisk "Knight Rider"
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kitschet, kikset & kolossalt komisk

Knight Rider på to hjul
Steffen Olesen
24/11-2019 kl. 09:00

Det er søndag morgen, og hvad er bedre at starte dagen med, end et godt grin efter morgenkrydderen.

Husker du tv-serien fra Knight Rider der løb over skærmen i 1980’erne, hvor David Hasselhoff gav den gas i en delt hovedrolle som de kriminelles overmand Michael Knight?

Tv serien udspandt sig over 90 episoder, hvor den anden hovedrolle var besat af den nærmest usårlige selvkørende bil KITT. Retfærdighedens firehjulede forkæmper der kunne føre en samtale med helten, imens den futuristiske bil flintrede gennem landskabet i afsindig fart, fløj over dybe kløfter og slap uskadt gennem utallige eksplosioner.

Serien blev hurtigt utroligt populær, og medvirkede til at etablere David Hasselhoff som filmstjerne. The Hoff’s status blev snart efter udbygget til superstjerne med den amerikanske tv-serie Baywatch, som holdt seerne fanget foran skærmen i 142 lande gennem seriens 243 afsnit, der udspillede sig over mere end 10 år.

Vi har siden set den efterhånden 67 årige David Hasselhoff’s karriere tage en drejning, hvor den nu knap så funklende stjerne ofte medvirker i mere eller mindre semi-selvironiske tv reklamer.

The Hoff på to hjul

Det gør han også i klippet herunder, hvor tråden fra Knight Rider serien samles op. Vi kan sgu ikke lade være med at grine lidt i skægget, når The Hoff giver den gas på to hjul i den totalt kitschede, kiksede og kolossalt komiske video herunder.

En kvinde i nød, to skurke der stjæler en hemmelig formel, og knallert-jagt på forbryderiske sjovere er opskriften på dette actiondrama.

Det er sgu da lidt sjauwt

Indrøm det nu… det er sgu da lidt sjauwt at se David Hasselhoff i rollen som Moped Rider på nakken af en helt fantastisk knallert, der kommunikerer med føreren på samme måde som KITT.

En absurd højteknologisk motoriseret tohjuler udstyret med hækspoiler der åbenbares i Super Power Mode, blinkende lamper i instrumenteringen, tv skærm, røntgen syn, og lige som KITT evnen til at hoppe over dybe kløfter, når Moped Rider aktiverer Mega Boost og flås tilbage i sædet… sådan da.

Moped Rider slipper naturligvis uskadt fra det dramatisk fald og finder mobiltelefonen frem, så han kan finde sig et mere passende køretøj på mobile.de

En lille griner til at slå dagen i gang… Ha’ en god søndag.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start