Kawasaki KFX 90 må køres af unge over 10 år - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki KFX 90 må køres af unge over 10 år

En fed julegave til de unge og til barnlige sjæle
Steffen F. Olesen
24/12-2022 kl. 06:00

MagaCin ønsker vores læsere en rigtig glædelig jul, og krydser fingre for, at alle får de hedeste julegaveønsker opfyldt.
Det gør vi med en lille video, der mere er tænkt som et lille underholdende indslag i dagens anledning, end en objektiv og nøgtern beskrivelse.

Et tilbud vi ikke kunne modstå
Kort før jul erfarede vi, at en del af landets Kawasaki forhandlere finder den nye firehjulede ungdomscrosser Kawasaki KFX 90 så fed, sjov og underholdende, at i hvert fald en del af forhandlerne planlægger at inkludere modellen i udstillingslokalet i 2023.
Det synes vi her på MagaCin lyder som en herlig tanke, og vi kunne som du ser i videoen øverst ikke få os til at takke nej, da muligheden for at prøvekøre et eksemplar bød sig kort tid før jul.

Til +10 år
Uagtet modellen er målrettet de unge i alderen +10 år, og førerens vægt i virkeligheden ikke må overstige 85 kg, så fik vi med den lille prøvekørsel af Kawasaki KFX 90 understreget, at de +10 år i princippet blot sætter en nedre aldersgrænse.
Vi pressede nok vægtmæssigt citronen en anelse, men fandt som du kan se i videoen øverst ud af, at barnlige sjæle i alle aldre kan have det rigtig sjovt på modellen, at KFX 90 sagtens kan trække en hel del mere end de opgivne 85 kg, og at den faktisk også magter opgaven under vanskelige betingelser med overvægt.

Næste års julegave
Kawasaki KFX 90 blev officielt lanceret denne sommer, men begynder altså først nu at blive rullet ud til de danske Kawasaki forhandlere, som har valgt at hjemtage modellen.
Kawasaki KFX 90 som du kan læse mere om på Kawasaki’s danske website i denne sektion, bliver altså fremover let tilgængelig i Danmark.
Det betyder altså også, at næste års julegave til de yngste (og barnlige sjæle) kan bestilles i rigtig god tid.

Officiel præsentationsvideo
Se også den officielle præsentationsvideo for både Kawasaki KFX 50 og Kawasaki KFX 90 nedenfor.

GLÆDELIG JUL !

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start