I dybden med Valentino Rossi - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

I dybden med Valentino Rossi

Et spændende indblik i Rossi's italienske paradis.
Steffen F. Olesen
31/01-2022 kl. 13:40

Graham Bensinger er en amerikansk journalist og iværksætter, som er kendt for programmet In Depth, hvor han besøger kendte ansigter inden for alverdens sportsgrene, og i denne omgang besøger han den legendariske ni-dobbelte MotoGP verdensmester Valentino Rossi.

De fleste kender Rossi og hans passion for motorsport, men det er altid spændende, at få et dybere indblik i den passionerede italieners verden. For som du måske ved, så bliver der ikke sparet når det kommer til motorcykler, biler og både, men bestemt heller ikke på den private ranch.

I videoen du kan se under afsnittet her, fortæller Rossi hvorfor han kører med nummer 46 og hvordan den ugentlige træning på ranchen med gutterne foregår, men der er også tid til at pisse Rossi’s private banemand af, da Rossi og Bensinger tager et par omgange på en af baghavens baner i Rossi’s firehjulstrukne Ford med 400 heste.

Fik du blod på tanden efter at få endnu mere at vide om Valentino Rossi, så kan vi klart anbefale, at du hopper ind på Graham Bensinger’s YouTube-kanal, hvor der er ti videoer mere med Rossi i titlen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start