Honda Grom med 195hk Panigale motor - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda Grom med 195hk Panigale motor

Se nuttede Honda Grom'er med vanvittige motorer
Steffen Olesen
17/07-2020 kl. 06:00

For knap et par uger siden kunne du her på MagaCin læse om en Honda Gorilla udstyret med en 250cc firecylindret rækkemotor.
Både vores læsere og vi selv synes, at det er hamrende sjauwt og nær toppen af poppen i underholdning, når opfindsomme motorcykelentusiaster kaster sig over kreative ombygninger. Og da helt specielt når ombygningerne omfatter, at der skohornes en vanvittig motor ind i et stel, der på ingen måde burde være opgaven voksen.

Vildere end Gorillaen
Hvis du hører blandt de mange læsere der kastede sig over artiklen med Gorillaen, og forestiller dig at den model er noget af det vildeste, så må du endelig blive hængende lidt længere.
For nu bliver det altså meget vildere.
Først får du lige et klip med The Grominator, der er udstyret med en 700cc motor. Yderligere introduktion er unødvendig, da den knap 15 minutter lange video er temmelig uddybende.

Vildere end The Grominator
Vi synes The Grominator er en ret cool ombygning, hvor gutterne der forestår ombygningen tydeligvis har styr på den håndværksmæssige side af sagen og ret lækre faciliteter til rådighed.
Men tjek så lige videoen der følger under dette afsnit.
Her er det også en Honda MSX125 – eller Honda Grom, der har lagt krop til en transplantation. Men denne gang er det en Ducati Panigale 1199R V-twin motor med nær ved 200 hk, som er skohornet ind i den lille nuttede model.
Se lige videoen inden du læser videre.

Med til historien hører, at denne Honda Grom er bygget af Mario Kleff som er bosiddende i Thailand… og at det første forsøg på at bygge en “Panigale-Grom” gik op i flammer. Men Mario er ikke sådan at slå ud, så han købte da bare en Ducati Panigale 1199R mere, da han havde behov for en frisk motor at arbejde videre med.
Knap så fine faciliteter som dem vi så i videoen med The Grominator ombygningen, og videoen er heller ikke lige så imponerende.
Men det opvejes til gengæld tusindfold, af den imponerende hybrid det er lykkedes Mario Kleff, at fremtrylle under de mere beskedne forhold.
Den vildeste Honda Grom ombygning vi til dato har set – og den sprødeste Honda Grom vi nogensinde har hørt – men hvis du er stødt på noget endnu vildere eller mere opsigtsvækkende, er du mere end velkommen til at smide et link.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start