Honda CBR1000RR-R 360° Video med Márquez på Catalunya
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda CBR1000RR-R 360° Video

Marc Márquez på Circuit de Barcelona-Catalunya
CO
03/04-2020 kl. 11:00

En af forrige uges ret populære artikler, var det lille skriv med tilhørende video, der viste Honda's nye Fireblade med usandsynligt mange R'er i modelnavnet blive fyret af på ovalbane.

Som Mikkel beskriver i artiklen, er det nye fejeblad udviklet til at blive sendt rigtig hurtigt rundt på en racerbane, og modellen er heller ikke nogen sinke, hvad angår både acceleration og topfart.

I videoen ser du på et tidspunkt Firebladen's speedometer ramme 199 km/t i 4. gear, og omdrejningstælleren som fortsætter med at kravle opad, imens testkøreren klikker op gennem gearene.

Så man må sige at der er mindst lige så meget knald på den nye Fireblade, som der er usandsynligt mange R'er i modelnavnet.

Netop den video har i skrivende stund mere end 600.000 visninger på Youtube, hvor den udefrakommende håndsrækning måske har vist sig at være et helt okay markedsføringsstunt for Honda.

Vi ved ikke om det er medvirkende årsag til, at Honda for nylig har frigivet deres egen en video med Honda CBR1000RR-R. En video som indtil nu er set af knap 230.000 brugere. 

I denne ombæring er formatet noget anderledes, hvor man i 360° videoen har mulighed for at placere musemarkøren midt i billedet og trække med musen så vinklingen ændres.

Marc Márquez som er Honda's fabrikskører i MotoGP klassen indtager førersædet i denne video, og der findes næppe en testpilot med bedre forudsætninger.

Den mangedobbelte MotoGP verdensmester har nemlig allerede øvet sig i at fyre Firebladen af, og delte sin begejstring over den nye Fireblade med resten af verden, da han tævede modellen på Circuit de Barcelona-Catalunya sidste efterår.

Se 360° videoen hvor Márquez kører en enkelt omgang på Circuit de Barcelona-Catalunya på Honda CBR1000RR-R i SP udgave.

Ha, ha… du bemærkede vel det lidt besynderlige gearvalg – eller kiks – ca. 1.05 inde i videoen, og vi gætter på, at #93 med årets aflysninger og udsættelser i motorsportens verden også er lidt rusten… eller måske har brug for lidt tid til at vænne sig til konventionelt retvendt gearskifte.

Men vi synes at konceptet med 360° video er ret cool. For det er lidt fedt selv at bestemme om man vil kigge henover kåbeglasset og se langt frem, have muligheden for at kigge længere indad i svingene, og også kunne tippe billedet for at få et overblik over instrumenterne, så man kan aflure en del af de skrappe racerkøreres teknikker.

Det er ikke første gang vi har set eksempler på 360° video, og hvis du synes det er lige så underholdende som os på redaktionen, så skulle du måske hoppe med i førersædet hos Horst Saiger, når han giver den gas med 360°On Board Action fra Macau. I samme artikel finder du også en 360° video fra Isle of Man.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start