Garagebygget GS400 med turbo! - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Garagebygget GS400 med turbo!

YouTuber tager os med på en længere rejse
Steffen F. Olesen
17/05-2021 kl. 06:00

Der er noget tilfredsstillende ved at bringe noget tilbage fra de døde, uanset om det er fruens udbrændte orkide i det sydvendte vindue eller en for længst forladt motorcykel, men sidstnævnte er naturligvis mest spændende.

Internettet er fuld af videoer som den du finder nederst i artiklen, men den her fangede vores opmærksomhed frem for andre af flere grunde.
Indledningsvis var det titlen, Turbocharged Mad Max Scrambler Build Timelapse – Suzuki GS400, som fængede, men efter ret kort tid stod det klart, at der her er tale om en ret så omfattende produktion.

Jo, jo… YouTuberen DoctorMotorcycle lokker folk til med planerne om at montere turbo på en gammel afdanket GS’er, men videoen handler om meget mere end det.
Klippet som varer lige over en halv time, tager os med på en rejse som starter med en hurtig “vask” samt et par slangeskift, men ender med en full-blown Mad Max turbo scrambler.

Man skal ikke dømme en bog på omslaget, og ej heller en YouTuber på sine videoer, men det ser altså ud som om, at DoctorMotorcycle ikke altid har været den vilde gør-det-selv type, men snarrere teknik nørd.
Det er til tider nogle lidt alternative værktøjer som bliver brugt, hænderne er meget rene og svejsningerne ville få læreren på smedeskolen til at sige ‘det er en ommer!’, men hvor elsker vi dog bare når folk springer ud i sådanne projekter med hovedet først.

Videoen varer som sagt en god halv time, så fat det store kaffekrus, sæt dig til rette og nyd hvad du om lidt skal se.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start