Futuristisk fart-maskine fyret af - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Futuristisk fart-maskine fyret af

White Motorcycle Concepts tager aerodynamik til helt nye højder
Steffen F. Olesen
20/09-2021 kl. 09:15

Hvis du troede, at winglets og kantede kåber var toppen af poppen inden for aerodynamik, så kan du godt tro om igen!

Sidste år satte den verdenskendte racerkører, Max Biaggi, flere rekorder på den ret så strømlinede Voxan Wattman. Men det er som regel sådan, at så snart der sættes en ny rekord, så går jagten ind på at slå den. Og sådan er det også denne gang.

Mød WMC250EV
En britisk virksomhed ved navn White Motorcycle Concepts har planer om at slå Biaggi’s rekord, og det vil de gøre ved med modellen WMC250EV, der udover at prale med at trække på begge hjul, også har taget aerodynamikken til helt nye højder.

Glem alt om winglets og smarte kåbedesigns, for WMC250EC er med sin gennemhullede krop hele 70% mere aerodynamisk end motorvejsmissilet Suzuki Hayabusa.

Modellen blev afsløret tilbage i juni måned, og nu har folkene bag endelig offentliggjort en video af maskinen i aktion. Den kan du se nederst i artiklen.

Som du måske har gættet ud fra modelnavnet er WMC250EV en elektrisk motorcykel, og indledningsvis blev den præsenteret med en effekt på 100kW, men kilder fortæller, at den endelige version vil smide ikke mindre end 250kW.

I videoen, som du finder herunder, går folkene bag lidt mere i detaljer omkring aerodynamik, bremser, motorer, valget af navcenterstyring m.m., men uden at lække for meget information som eventuelle konkurrenter kan snuppe.

Udover at slå Biaggi’s hastighedsrekord har teamet også en drøm om, at konceptet på en eller anden måde kan implementeres i fremtidens køretøjer. Og uden at have noget som nærmer sig en ingeniøruddannelse vil vi mene, at så imponerende tal vil bidrage markant til forøget rækkevidde på elektriske motorcykler i fremtiden.
Du ved, den fremtid hvor vi ikke længere må købe nye køretøjer med forbrændingsmotor.

Slutteligt får du her en video af WMC250EV i aktion, og selvom motorcyklen ikke for alvor folder vingerne ud i videoen herunder, så kan vi fortælle, at man allerede har haft den oppe på cirka 250 kilometer i timen, og at man i nær fremtid sigter efter 400+.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start